Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.128

Facebook slicica

Katalog

Volim Njujork

Volim Njujork

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Lindzi Kelk


ISBN:

978-86-521-0424-6

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

V2203

Broj strana:

292

Težina:

403 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

17,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Kad zbog slomljenog srca riješiš nekud da pobjegneš, postoji samo jedno mjesto...

Ljeto je savršeno počelo vjenčanjem iz snova Anđeline najbolje drugarice. Dok je kao djeveruša pratila prijateljicu ka oltaru razmišljala je o tome kako bi i sama uskoro mogla da se uda. A onda...

Svi njeni snovi nestaju jer konačno shvata da je dječko odavno vara.
A kada neka djevojka ostane slomljenog srca sa izgužvanom haljinom djeveruše i savršenim parom cipela kristijan lubuten, i ne može da se vrati kući, onda Njujork zvuči sjajno.
U gradu koji nikad ne spava, Anđela će otkriti svoj novi identitet, pronaći nove prijatelje, zaljubiti se u grad i dobiti sjajan posao. Sve je savršeno: prodavnice, garderoba, šminka...

Počinje da se viđa s dva muškarca i odlučuje da njeni izlasci budu tema blog stranica koje piše za časopis. Ipak, jedno je pisati čitaocima o svojim romantičnim dilemama, a drugo pokušati da ih sama shvatiš. Anđela je zaljubljena u Njujork, ali hoće li njeno srce zauvijek pripasti velikom gradu ili će je ipak vratiti kući?

Volim Njujork je sjajna, toplo i duhovito napisana knjiga koja se ne ispušta lako iz ruku.

  • Prevodilac: Nada Siljanovlić-Donati
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2010
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Kad zbog slomljenog srca riješiš nekud da pobjegneš, postoji samo jedno mjesto... Ljeto je savršeno počelo vjenčanjem iz snova Anđeline najbolje drugarice. Dok je kao djeveruša pratila prijateljicu ka oltaru razmišljala je o tome kako bi i sama uskoro mogla da se uda. A onda... Svi njeni snovi nestaju jer konačno shvata da je dječko odavno vara. A kada neka djevojka ostane slomljenog srca sa izgužvanom haljinom djeveruše i savršenim parom cipela kristijan lubuten, i ne može da se vrati kući, onda Njujork zvuči sjajno. U gradu koji nikad ne spava, Anđela će otkriti svoj novi identitet, pronaći nove prijatelje, zaljubiti se u grad i dobiti sjajan posao. Sve je savršeno: prodavnice, garderoba, šminka... Počinje da se viđa s dva muškarca i odlučuje da njeni izlasci budu tema blog stranica koje piše za časopis. Ipak, jedno je pisati čitaocima o svojim romantičnim dilemama, a drugo pokušati da ih sama shvatiš. Anđela je zaljubljena u Njujork, ali hoće li njeno srce zauvijek pripasti velikom gradu ili će je ipak vratiti kući? Volim Njujork je sjajna, toplo i duhovito napisana knjiga koja se ne ispušta lako iz ruku.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter