Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.254

Facebook slicica

Katalog

Vodstvo (Leadership)

Vodstvo (Leadership)

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

953-6070-84-7

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K6005

Broj strana:

179

Težina:

440 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

50,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Elwood N. Chapman, suautor knjige Vodstvo: osnovni koraci koje svaki menadžer treba znati i autor nekoliko drugih knjiga, u Kaliforniji je bio poznat kao Gospodin Stav, sve do svoje smrti 1995. godine. Bio je hvaljen zbog prijateljskog načina pisanja i davanja praktičnih savjeta. Studenti od kojih se tražilo da nabave knjigu za određeni kolegij na fakultetu, rijetko su je vraćali natreg. Diplomirao na Berkeleyu, Sveučilištu u Kaliforniji i kao bivši profesor na Sveučilištu Chaffev, Chap je bio poznati savjetnik i popularan govornik diljem cijele države.

Sharon Lund ONeil, suautorica knjige Vodstvo: osnovni koraci koje svaki menadžer treba znati, autorica je čija su djela naširoko objavljivana i dobitnica je velikog broja nagrada za edukaciju i vodstvo. Njeni slučajevi, vezani za odnose među ljudima u radnom okruženju u korporacijama, popularni su i među trenerima i među edukatorima. Za rješavanje problema ona primjenjuje princip zdravog razuma - princip koji je prakticirala kao vođa u nekoliko državnih, profesionalnih organizacija. Na Sveučilištu u lllinoisu stekla je titulu doktora znanosti i trenutačno je zaposlena kao profesor na Sveučilištu u Houstonu.

  • Originalni naziv: Leadership
  • Prevodilac: Anamarija Gabrić
  • Izdanje: 3
  • Godina: 2003
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 230x250
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Elwood N. Chapman, suautor knjige Vodstvo: osnovni koraci koje svaki menadžer treba znati i autor nekoliko drugih knjiga, u Kaliforniji je bio poznat kao Gospodin Stav, sve do svoje smrti 1995. godine. Bio je hvaljen zbog prijateljskog načina pisanja i davanja praktičnih savjeta. Studenti od kojih se tražilo da nabave knjigu za određeni kolegij na fakultetu, rijetko su je vraćali natreg. Diplomirao na Berkeleyu, Sveučilištu u Kaliforniji i kao bivši profesor na Sveučilištu Chaffev, Chap je bio poznati savjetnik i popularan govornik diljem cijele države. Sharon Lund ONeil, suautorica knjige Vodstvo: osnovni koraci koje svaki menadžer treba znati, autorica je čija su djela naširoko objavljivana i dobitnica je velikog broja nagrada za edukaciju i vodstvo. Njeni slučajevi, vezani za odnose među ljudima u radnom okruženju u korporacijama, popularni su i među trenerima i među edukatorima. Za rješavanje problema ona primjenjuje princip zdravog razuma - princip koji je prakticirala kao vođa u nekoliko državnih, profesionalnih organizacija. Na Sveučilištu u lllinoisu stekla je titulu doktora znanosti i trenutačno je zaposlena kao profesor na Sveučilištu u Houstonu.

Dodatne informacije

Izdavač Naklada Mate
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter