Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.231

Facebook slicica

Katalog

Vodoriga

Vodoriga

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

9789532207804

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

M4180

Broj strana:

412

Težina:

400 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

15,30 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Suvremeni neimenovani cinik, prekrasna izgleda, seksualno vrlo iskusan muškarac, ovisan o kokainu, vozeći se u svojem automobilu mračnom cestom doživi nesreću u kojoj zadobije nevjerojatno bolne i strašne opekotine po tijelu.
U agoniji od boli, u bolnici sklapa pakt sam sa sobom – čim mu dopuste izaći, počinit će samoubojstvo – jer sada nije ništa više doli čudovište – tjelesno, duhovno i duševno. No, pokraj njegova kreveta pojavit će se jedna od pacijentica u bolnici, Marianne Engel, prekrasna žena plavo-zelenih očiju i neukrotive kose, kiparica specijalizirana za izradu vodoriga, kamenih kipova koji, smješteni na zgradama, najčešće služe kao žlijeb – odvod za oborine, žena uvjerena da su u srednjovjekovnoj Njemačkoj njih dvoje bili ljubavnici. Marianne će ispričati priče o nezaustavljivoj, ali podjednako i tragičnoj ljubavi, koje se protežu od viktorijanske Engleske do Italije u vrijeme kada je u njoj harala kuga, od feudalnog Japana do Islanda u vrijeme Vikinga, priče u koje će uvući i svog sugovornika koji će otkriti da se polako ali sigurno vraća u život, a u Marianne (ponovno?) zaljubljuje.

Pripovijedanje nenalik ičemu što smo ikada imali prilike pročitati, Vodoriga je rijedak biser koji u sebi objedinjuje nezaboravne likove, nenadmašan zaplet i nevjerojatnu priču koja će vas zaokupiti do posljednje stranice. Za debitantski roman Amerikanca Andrewa Davidsona nakladničke su kuće vodile bespoštenu bitku i prije nego što je objavljen, s pokrićem – roman Vodoriga je objavljen u više od dvadeset zemalja i pokrenuo je masovne pohvale i oduševljenja. Nevjerojatna priča o ljubavi koja preživljava plamenove pakla i premošćuje granice vremena, Vodoriga budi usporedbe s Imenom ruže Umberta Eca i Engleskim pacijentom Michaela Ondaatjea.

  • Originalni naziv: THE GARGOYLE
  • Prevodilac: Anja Majnarić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2008
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x190
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Suvremeni neimenovani cinik, prekrasna izgleda, seksualno vrlo iskusan muškarac, ovisan o kokainu, vozeći se u svojem automobilu mračnom cestom doživi nesreću u kojoj zadobije nevjerojatno bolne i strašne opekotine po tijelu. U agoniji od boli, u bolnici sklapa pakt sam sa sobom – čim mu dopuste izaći, počinit će samoubojstvo – jer sada nije ništa više doli čudovište – tjelesno, duhovno i duševno. No, pokraj njegova kreveta pojavit će se jedna od pacijentica u bolnici, Marianne Engel, prekrasna žena plavo-zelenih očiju i neukrotive kose, kiparica specijalizirana za izradu vodoriga, kamenih kipova koji, smješteni na zgradama, najčešće služe kao žlijeb – odvod za oborine, žena uvjerena da su u srednjovjekovnoj Njemačkoj njih dvoje bili ljubavnici. Marianne će ispričati priče o nezaustavljivoj, ali podjednako i tragičnoj ljubavi, koje se protežu od viktorijanske Engleske do Italije u vrijeme kada je u njoj harala kuga, od feudalnog Japana do Islanda u vrijeme Vikinga, priče u koje će uvući i svog sugovornika koji će otkriti da se polako ali sigurno vraća u život, a u Marianne (ponovno?) zaljubljuje. Pripovijedanje nenalik ičemu što smo ikada imali prilike pročitati, Vodoriga je rijedak biser koji u sebi objedinjuje nezaboravne likove, nenadmašan zaplet i nevjerojatnu priču koja će vas zaokupiti do posljednje stranice. Za debitantski roman Amerikanca Andrewa Davidsona nakladničke su kuće vodile bespoštenu bitku i prije nego što je objavljen, s pokrićem – roman Vodoriga je objavljen u više od dvadeset zemalja i pokrenuo je masovne pohvale i oduševljenja. Nevjerojatna priča o ljubavi koja preživljava plamenove pakla i premošćuje granice vremena, Vodoriga budi usporedbe s Imenom ruže Umberta Eca i Engleskim pacijentom Michaela Ondaatjea.

Dodatne informacije

Izdavač Algoritam Zagreb
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter