Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.231

Facebook slicica

Katalog

Vodič za roditelje - od prvih koraka do prvih slova

Vodič za roditelje - od prvih koraka do prvih slova

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Džo Frost


ISBN:

978-86-10-01232-3

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

D1033

Broj strana:

327

Težina:

430 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

18,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Prve godine života i odrastanja vaših mališana izuzetno su važne za čitav njihov život, a nakon što ste uspješno savladali prvih 365 dana, sada vas čekaju nove avanture. Dugogodišnje bogato iskustvo priznatog svjetskog stručnjaka omogućiće vam da i u ovom periodu pružite svom djetu najbolju negu, kao i radosno detinjstvo uz bezbrižan osmijeh.

Nakon prvih koraka i izgovorenih rječi, sa svakim novim danom dijete sve brže uči, razvija se i ovladava novim znanjima. Svijet koji ga okružuje može biti vrlo zbunjujući, ali mnoštvo praktičnih savjeta i isprobanih metoda pomoći će vam da zajedno uspješno savladate prepreke i radujete se svakoj stečenoj vještini. Sadržaj priručnika prilagođen je potrebama mladih, ali i iskusnih roditelja, i nudi zgodna riješenja za sve situacije i daje odgovore na najvažnija pitanja i dileme sa kojima se suočavate.

Biti roditelj najlepša je i najteža stvar na svijetu. Pođite u susret svim izazovima vaspitavanja, uživajte u odrastanju svog mališana i sačuvajte zajedničke trenutke u lijepom sjećanju.

  • Originalni naziv: Confident toddler care...
  • Prevodilac: Petrović Vesković
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2014
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 170x245
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Prve godine života i odrastanja vaših mališana izuzetno su važne za čitav njihov život, a nakon što ste uspješno savladali prvih 365 dana, sada vas čekaju nove avanture. Dugogodišnje bogato iskustvo priznatog svjetskog stručnjaka omogućiće vam da i u ovom periodu pružite svom djetu najbolju negu, kao i radosno detinjstvo uz bezbrižan osmijeh. Nakon prvih koraka i izgovorenih rječi, sa svakim novim danom dijete sve brže uči, razvija se i ovladava novim znanjima. Svijet koji ga okružuje može biti vrlo zbunjujući, ali mnoštvo praktičnih savjeta i isprobanih metoda pomoći će vam da zajedno uspješno savladate prepreke i radujete se svakoj stečenoj vještini. Sadržaj priručnika prilagođen je potrebama mladih, ali i iskusnih roditelja, i nudi zgodna riješenja za sve situacije i daje odgovore na najvažnija pitanja i dileme sa kojima se suočavate. Biti roditelj najlepša je i najteža stvar na svijetu. Pođite u susret svim izazovima vaspitavanja, uživajte u odrastanju svog mališana i sačuvajte zajedničke trenutke u lijepom sjećanju.

Dodatne informacije

Izdavač Vulkan izdavaštvo
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter