Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.025

Facebook slicica

Katalog

Vodič za preživljavanje na poslu s lošim šefovima

Vodič za preživljavanje na poslu s lošim šefovima

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-953-201-645-1

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

M0454

Broj strana:

220

Težina:

350 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

38,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Ako ste zapeli sa šefom iz pakla, ova knjiga je priručnik koji morate imati.

Vodič za preživljavanje na poslu s lošim šefovima daje praktičan, uputan savjet koji trebamo da bismo mogli napredovati dok smo ispod uobičajenih vrsta loših šefova, uključujući zabadače noževa u leđa, menadžere neznalice, loše komunikatore i mnoge druge.

Žao mi je da nisam imala Vodič za preživljavanje na poslu s lošim šefovima prije deset godina kada sam doživjela tri loša šefa zaredom, i mislila da sam samo ja jedina ta koja je u krivu! Kao trenerica za karijeru i poslovanje, svakako ću preporučiti ovu knjigu svojim klijentima jer ona sadrži praktične i smislene upute o tome što napraviti. Ona također pomaže i samim novim šefovima izbjeći te iste zamke. Volim ovu knjigu!

- Susan Urquhart-Brown, mr.sc.; autorica Slučajnog poduzetnika (The Accidental Enterpreneur); direktorica CareerSteps123 Coaching u Oaklandu u Kaliforniji

Gini Graham Scott opet je učinila izvrsnu stvar! Ovo je sjajna knjiga s nekim odličnim praktičnim savjetima. Kao i uvijek, Gini kombinira praktični zdrav razum i zabavu. Uzmite je - smijte se i učite!

- Dale Marie Golden, potpredsjednik u osobnom bankarstvu, Wells Fargo Bank

S primjerima iz stvarnih situacija s posla koje imaju odjeka, nova knjiga Gini Graham Scott nudi praktične načine odgovaranja i reagiranja za sve one koji imaju naporne šefove, i one koji žele povećati svoj utjecaj i stupanj kontrole.

- Claire Kinlaw, dr.sc.; Development Products, Inc.; konzultantica za razvoj timskih projekata

  • Originalni naziv: A Survival Guide for...
  • Prevodilac: Nenad Mrvoš
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2007
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 150x203
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Ako ste zapeli sa šefom iz pakla, ova knjiga je priručnik koji morate imati. Vodič za preživljavanje na poslu s lošim šefovima daje praktičan, uputan savjet koji trebamo da bismo mogli napredovati dok smo ispod uobičajenih vrsta loših šefova, uključujući zabadače noževa u leđa, menadžere neznalice, loše komunikatore i mnoge druge. Žao mi je da nisam imala Vodič za preživljavanje na poslu s lošim šefovima prije deset godina kada sam doživjela tri loša šefa zaredom, i mislila da sam samo ja jedina ta koja je u krivu! Kao trenerica za karijeru i poslovanje, svakako ću preporučiti ovu knjigu svojim klijentima jer ona sadrži praktične i smislene upute o tome što napraviti. Ona također pomaže i samim novim šefovima izbjeći te iste zamke. Volim ovu knjigu! - Susan Urquhart-Brown, mr.sc.; autorica Slučajnog poduzetnika (The Accidental Enterpreneur); direktorica CareerSteps123 Coaching u Oaklandu u Kaliforniji Gini Graham Scott opet je učinila izvrsnu stvar! Ovo je sjajna knjiga s nekim odličnim praktičnim savjetima. Kao i uvijek, Gini kombinira praktični zdrav razum i zabavu. Uzmite je - smijte se i učite! - Dale Marie Golden, potpredsjednik u osobnom bankarstvu, Wells Fargo Bank S primjerima iz stvarnih situacija s posla koje imaju odjeka, nova knjiga Gini Graham Scott nudi praktične načine odgovaranja i reagiranja za sve one koji imaju naporne šefove, i one koji žele povećati svoj utjecaj i stupanj kontrole. - Claire Kinlaw, dr.sc.; Development Products, Inc.; konzultantica za razvoj timskih projekata

Dodatne informacije

Izdavač VBZ
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter