Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Vodič "dobrim" devojkama za seks "loših" devojaka - Vodič za zadovoljstvo & zavođenje

Vodič "dobrim" devojkama za seks "loših" devojaka - Vodič za zadovoljstvo & zavođenje

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-7348-334-4

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K4653

Broj strana:

260

Težina:

560 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

23,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Ako si uvijek bila dobra djevojka, možda si uvijek pomalo zavidjela lošim djevojkama i svim divljim iskustvima koje su imale. Možda se nisi osjećala udobno da pređeš taj most ka strani loših djevojaka.

Koja je razlika između biti dobar i biti loš?

Dobre djevojke kažu ne seksualnom eksperimentisanju i unapređenju zadovoljstava, a loše djevojke kažu da, i da ponovo. Ovdje ćete upravo naći uputstva loših djevojaka kako hodati, pričati i oblačiti se seksi, od zadirkivanja do ruganja muškarcima.
Svaka žena će naći korisne savjete o preuzimanju kontrole nad svojim seksualnim zadovoljstvima i kako se osjećati dobro zbog njih. Ali najvažnije, knjiga vam otkriva tajne najdivljijih, najskrupuloznijih i najlascivnijih žena oko vas - drugačije znanih kao loše devojke. To su one koje uvijek imaju više zavodljivosti, one koje flertuju tako bestidno kao da preklinju sve muškarce oko njih da im namiguju i zvižduću za njima. Te žene znaju važne stvari, kao što su šta da kažu, kao da se kreću, kako da izgledaju, i kako da misle u situacijama kada je apsolutno neophodno biti nestašan.

Važno je zapamtiti da se loše djevojke nikada ne osjećaju nespretno, stegnuto ili posramljeno, kao što je to uvijek bio slučaj sa dobrim djevojkama, kojima je potrebno vođstvo kada razvezuju tu putenu i senzitivnu stranu koja preklinje da hoda seksi, priča seksi i dobije najviše od svog vođenja ljubavi.

Žene će u ovom priručniku naučiti kao da prigrle orgazam, uživaju u svojim tijelima, kako da dodiruju i zadirkuju svoje muškarce, igraju se seksi igračkama, kupuju do iznemoglosti i popuštaju sebi bez krivice - baš kao što rade loše djevojke, bez toga da glume da su pristojne, poštene i dobre.

  • Originalni naziv: The Good gorl guide to...
  • Prevodilac: Ira Stupar
  • Edicija: Uroboros
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2008
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

    Detalji

    Ako si uvijek bila dobra djevojka, možda si uvijek pomalo zavidjela lošim djevojkama i svim divljim iskustvima koje su imale. Možda se nisi osjećala udobno da pređeš taj most ka strani loših djevojaka. Koja je razlika između biti dobar i biti loš? Dobre djevojke kažu ne seksualnom eksperimentisanju i unapređenju zadovoljstava, a loše djevojke kažu da, i da ponovo. Ovdje ćete upravo naći uputstva loših djevojaka kako hodati, pričati i oblačiti se seksi, od zadirkivanja do ruganja muškarcima. Svaka žena će naći korisne savjete o preuzimanju kontrole nad svojim seksualnim zadovoljstvima i kako se osjećati dobro zbog njih. Ali najvažnije, knjiga vam otkriva tajne najdivljijih, najskrupuloznijih i najlascivnijih žena oko vas - drugačije znanih kao loše devojke. To su one koje uvijek imaju više zavodljivosti, one koje flertuju tako bestidno kao da preklinju sve muškarce oko njih da im namiguju i zvižduću za njima. Te žene znaju važne stvari, kao što su šta da kažu, kao da se kreću, kako da izgledaju, i kako da misle u situacijama kada je apsolutno neophodno biti nestašan. Važno je zapamtiti da se loše djevojke nikada ne osjećaju nespretno, stegnuto ili posramljeno, kao što je to uvijek bio slučaj sa dobrim djevojkama, kojima je potrebno vođstvo kada razvezuju tu putenu i senzitivnu stranu koja preklinje da hoda seksi, priča seksi i dobije najviše od svog vođenja ljubavi. Žene će u ovom priručniku naučiti kao da prigrle orgazam, uživaju u svojim tijelima, kako da dodiruju i zadirkuju svoje muškarce, igraju se seksi igračkama, kupuju do iznemoglosti i popuštaju sebi bez krivice - baš kao što rade loše djevojke, bez toga da glume da su pristojne, poštene i dobre.

    Dodatne informacije

    Izdavač Esotheria
    Preporuka Ne

    Tagovi Proizvoda

    Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

    Moja korpa

    Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

    Reklama

    Newsletter