Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

Vladari iz senke - Tom II

Vladari iz senke - Tom II

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Dejan Lučić


ISBN:

V4562

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

V4562

Broj strana:

460

Težina:

583 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

27,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Ko je zapravo Dejan Lučić - čovjek koji zna? On svojim romanima, lucidnim zaključcima, zbunjuje i šefove obavještajnih službi - čak i one koje lično zna! Ko je ovaj džentlmen lavljeg srca, okrutno hladan, pun autoriteta i prijatne nadmjenosti koju nemaju današnji muškarci? U isto vrijeme, ispod tog oklopa nazire se čovjek široke slovenske duše, koji voli svoj narod i za koji se bori na sebi svojstven, tajanstven način!

Kad krenemo malo dalje i dublje, čaršija misli da je Lučić ruski čovjek jer na Istoku ima mnogo prijatelja, recenzent je knjige Geopolitika Aleksandra Dugina, kako kažu, Putinovog tajnog savjetnika, kao i prijatelj sa generalom KGB u penziji Viktorom Filatovom...

S druge strane, istorijski podatak da je Rajko Lučić, Dejanov djeda, učesnik puča 27. marta 1941, navodi upućene, koji znaju da Englezi rade generacijski, da je i on jedan od bakinih momaka! Detalj da je Lučić primljen u tajanstvenu organizaciju templara, baš na prijedlog američkog admirala Kerija, kao i da mu je kum Zoran Knežev, blizak sa bezbjednosnim strukturama SAD, kao i sa Bijelom kućom - dovodi u pitanje ono prethodno! Šta je istina?

Za Kineze ga vezuje poznanstvo sa vojnim atašeom Kineske ambasade, kao i drugarstvo sa odbjeglim načelnikom RDB, magistrom Draganom Filipovićem, koji i danas živi na relaciji Peking-manastir Šaolin... U sve ovo dodatnu zabunu unosi i kontakt sa Jozefom Bodanskim, Izraelcem, savjetnikom Američkog kongresa za Bliski istok i terorizam... Čovjekom Mosada!

Poslije ovih činjenica, enigma Dejan Lučić nije manja, ali su strah i radoznalost veći!

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2011
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Ko je zapravo Dejan Lučić - čovjek koji zna? On svojim romanima, lucidnim zaključcima, zbunjuje i šefove obavještajnih službi - čak i one koje lično zna! Ko je ovaj džentlmen lavljeg srca, okrutno hladan, pun autoriteta i prijatne nadmjenosti koju nemaju današnji muškarci? U isto vrijeme, ispod tog oklopa nazire se čovjek široke slovenske duše, koji voli svoj narod i za koji se bori na sebi svojstven, tajanstven način! Kad krenemo malo dalje i dublje, čaršija misli da je Lučić ruski čovjek jer na Istoku ima mnogo prijatelja, recenzent je knjige Geopolitika Aleksandra Dugina, kako kažu, Putinovog tajnog savjetnika, kao i prijatelj sa generalom KGB u penziji Viktorom Filatovom... S druge strane, istorijski podatak da je Rajko Lučić, Dejanov djeda, učesnik puča 27. marta 1941, navodi upućene, koji znaju da Englezi rade generacijski, da je i on jedan od bakinih momaka! Detalj da je Lučić primljen u tajanstvenu organizaciju templara, baš na prijedlog američkog admirala Kerija, kao i da mu je kum Zoran Knežev, blizak sa bezbjednosnim strukturama SAD, kao i sa Bijelom kućom - dovodi u pitanje ono prethodno! Šta je istina? Za Kineze ga vezuje poznanstvo sa vojnim atašeom Kineske ambasade, kao i drugarstvo sa odbjeglim načelnikom RDB, magistrom Draganom Filipovićem, koji i danas živi na relaciji Peking-manastir Šaolin... U sve ovo dodatnu zabunu unosi i kontakt sa Jozefom Bodanskim, Izraelcem, savjetnikom Američkog kongresa za Bliski istok i terorizam... Čovjekom Mosada! Poslije ovih činjenica, enigma Dejan Lučić nije manja, ali su strah i radoznalost veći!

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter