Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.025

Facebook slicica

Katalog

Vježbajte bez sprava

Vježbajte bez sprava

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

9789531415347

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K9372

Broj strana:

210

Težina:

400 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

29,90 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

GENIJALNO JEDNOSTAVAN I UČINKOVIT PROGRAM VJEŽBANJA! OSMISLIO GA JE MARK LAUREN, TRENER ELITNIH VOJNIKA ZA SPECIJALNE OPERACIJE. PROGRAM VJEŽBANJA MOŽETE IZVODITI BILO GDJE I BRZO POSTIĆI NEVJEROJATNE REZULTATE I FORMU KAKVU STE ODUVIJEK ŽELJELI.

Elitni trener specijalnih jedinica Mark Lauren bio je tijekom posljednjeg desetljeća na prvim linijama, pripremajući gotovo tisuću vojnika, dovevši ih u rekordnom vremenu do forme, vitkosti i snage. Tajnu svojega nevjerojatno učinkovitog režima sada otkriva običnim ljudima – jednostavne vježbe koje ne zahtijevaju ništa više od otpora vlastitoj tjelesnoj snazi, a koje će vam pomoći da dosegnete najvišu točku tjelesne kondicije i izgledate bolje nego ikad.

Naoružani Laurenovim motivacijskim tehnikama, stručnim treningom i savjetima o prehrani, vidjet ćete brze rezultate vježbajuci samo trideset minuta dnevno, četiri dana tjedno – u svojoj dnevnoj sobi, dvorištu, garaži, hotelskoj sobi ili uredu.

Vježbe Marka Laurena razvijaju više mišica od dizanja utega, sagorijevaju više masti od aerobike, a sigurnije su i od jednog i od drugog jer vježbe snage bez utega razvijaju ravnotežu i stabilnost te sprječavaju ozljede. Odaberite svoju razinu vježbanja i započnite slijedeći jasne upute za 125 vježbi koje razrauju svaki mišić vašeg tijela, od vrata do gležnjeva. Zaboravite na članstvo u teretani, dizanje utega i zablude iz reklama. Sve je to jadna zamjena za najnapredniji stroj za vježbanje na svijetu, jedini bez kojeg nikamo ne idete – svoje tijelo.

  • Originalni naziv: Body by You: The You...
  • Prevodilac: Lidija Lebinec
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2014
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 160x240
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

GENIJALNO JEDNOSTAVAN I UČINKOVIT PROGRAM VJEŽBANJA! OSMISLIO GA JE MARK LAUREN, TRENER ELITNIH VOJNIKA ZA SPECIJALNE OPERACIJE. PROGRAM VJEŽBANJA MOŽETE IZVODITI BILO GDJE I BRZO POSTIĆI NEVJEROJATNE REZULTATE I FORMU KAKVU STE ODUVIJEK ŽELJELI. Elitni trener specijalnih jedinica Mark Lauren bio je tijekom posljednjeg desetljeća na prvim linijama, pripremajući gotovo tisuću vojnika, dovevši ih u rekordnom vremenu do forme, vitkosti i snage. Tajnu svojega nevjerojatno učinkovitog režima sada otkriva običnim ljudima – jednostavne vježbe koje ne zahtijevaju ništa više od otpora vlastitoj tjelesnoj snazi, a koje će vam pomoći da dosegnete najvišu točku tjelesne kondicije i izgledate bolje nego ikad. Naoružani Laurenovim motivacijskim tehnikama, stručnim treningom i savjetima o prehrani, vidjet ćete brze rezultate vježbajuci samo trideset minuta dnevno, četiri dana tjedno – u svojoj dnevnoj sobi, dvorištu, garaži, hotelskoj sobi ili uredu. Vježbe Marka Laurena razvijaju više mišica od dizanja utega, sagorijevaju više masti od aerobike, a sigurnije su i od jednog i od drugog jer vježbe snage bez utega razvijaju ravnotežu i stabilnost te sprječavaju ozljede. Odaberite svoju razinu vježbanja i započnite slijedeći jasne upute za 125 vježbi koje razrauju svaki mišić vašeg tijela, od vrata do gležnjeva. Zaboravite na članstvo u teretani, dizanje utega i zablude iz reklama. Sve je to jadna zamjena za najnapredniji stroj za vježbanje na svijetu, jedini bez kojeg nikamo ne idete – svoje tijelo.

Dodatne informacije

Izdavač Mozaik knjiga
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter