Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.023

Facebook slicica

Katalog

Vitka i opaka - Zdravorazumski i brižni vodič za dobro informirane cure koje žele prestati jesti smeće i izgledati fantastično!

Vitka i opaka - Zdravorazumski i brižni vodič za dobro informirane cure koje žele prestati jesti smeće i izgledati fantastično!

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

9789532209013

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

na stanju

Šifra:

M4178

Broj strana:

160

Težina:

350 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

15,00 KM
na stanju

Kategorije:

Sadržaj:

Tajne vitkih i opakih više nisu strogo čuvane! Žudite li za linijom Angeline Jolie, Kate Moss, Katie Holmes, ili koje god od poznatih mršavica koje krase stranice ekskluzivnih časopisa, želite li početi savjesnije brinuti o svome tijelu i izgledu, te naučiti hrpu korisnih stvari o namirnicama koje svakodnevno koristite, ovo je prava knjiga za vas.

Ako vam je dosta vašeg odraza u ogledalu koji kao da vrišti Želim smršavjeti!, spremni ste saznati jednostavnu (i opaku) istinu: ako se nastavite neodgovorno hraniti i unositi u sebe namirnice sumnjiva porijekla, ne možete očekivati da će težina sama od sebe nestati.

Provokativna i jetka, bistra i opaka (!) knjižica autorica Rory Freedman i Kim Barnouin vaš je najnoviji vodič do priželjkivanog izgleda. Rory i Kim vitke su i opake prijateljice koje se neće libiti servirati vam činjenice kakve i jesu: nezačinjene praznim lupetanjem na kakvo obično nailazimo u svakojakim dijetama na stranicama različitih časopisa, knjiga ili ih načujemo od susjede, frizerke, prijateljičine prijateljice… Rory i Kim postat će i vaše najbolje prijateljice od kojih ne trebate očekivati da će vam lagati i uljepšavati stvari. Umjesto toga, povest će vas na put kojim treba poći da bi se otkrilo kako donositi inteligentne i osviještene odluke o hrani.

  • Originalni naziv: SKINNY BITCH
  • Prevodilac: Ivana Filipović
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2010
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x190
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Tajne vitkih i opakih više nisu strogo čuvane! Žudite li za linijom Angeline Jolie, Kate Moss, Katie Holmes, ili koje god od poznatih mršavica koje krase stranice ekskluzivnih časopisa, želite li početi savjesnije brinuti o svome tijelu i izgledu, te naučiti hrpu korisnih stvari o namirnicama koje svakodnevno koristite, ovo je prava knjiga za vas. Ako vam je dosta vašeg odraza u ogledalu koji kao da vrišti Želim smršavjeti!, spremni ste saznati jednostavnu (i opaku) istinu: ako se nastavite neodgovorno hraniti i unositi u sebe namirnice sumnjiva porijekla, ne možete očekivati da će težina sama od sebe nestati. Provokativna i jetka, bistra i opaka (!) knjižica autorica Rory Freedman i Kim Barnouin vaš je najnoviji vodič do priželjkivanog izgleda. Rory i Kim vitke su i opake prijateljice koje se neće libiti servirati vam činjenice kakve i jesu: nezačinjene praznim lupetanjem na kakvo obično nailazimo u svakojakim dijetama na stranicama različitih časopisa, knjiga ili ih načujemo od susjede, frizerke, prijateljičine prijateljice… Rory i Kim postat će i vaše najbolje prijateljice od kojih ne trebate očekivati da će vam lagati i uljepšavati stvari. Umjesto toga, povest će vas na put kojim treba poći da bi se otkrilo kako donositi inteligentne i osviještene odluke o hrani.

Dodatne informacije

Izdavač Algoritam Zagreb
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter