Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

Vitez Malte

Vitez Malte

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Steve Berry


ISBN:

978-86-10-03513-1

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

na stanju

Šifra:

B5860

Broj strana:

366

Težina:

600 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

21,00 KM
na stanju

Kategorije:

Sadržaj:

Uzbudljiv istorijski triler o izgubljenim drevnim spisima i napadu na samo srce hrišćanstva. Papa je mrtav, a konklava za izbor njegovog naslednika samo što nije počela. Kardinali počinju da pristižu u Vatikan, svi osim jednog, koji je iz Rima otišao na Maltu u potrazi za dokumentom koji potiče još iz IV veka. U međuvremenu, bivši operativac Ministarstva pravde SAD Koton Malon nalazi se na jezeru Komo u Italiji, na tragu davno izgubljenih pisama koja su jedan drugom pisali Vinston Čerčil i Benito Musolini i koja mogu da iznova ispišu istoriju.

Ali još neko pokušava da dođe do njih, i Malon je uvučen u lov koji privlači pažnju legendarnih Malteških vitezova. Ovaj viteški red postoji duže od devet stotina godina i sada deluje kao globalna humanitarna organizacija, ali u njihovim redovima vreba nevolja – Secreti, drevna sekta koja ima nameru da utiče na predstojeću konklavu. Izbor novog pape doveden je u pitanje, a Malon se trka sa odmetnutim kardinalom, Secretima, vitezovima i vremenom da pronađe ono što je bilo izgubljeno vekovima.

  • Originalni naziv: The Malta exchange
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2020
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 145x205
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Uzbudljiv istorijski triler o izgubljenim drevnim spisima i napadu na samo srce hrišćanstva. Papa je mrtav, a konklava za izbor njegovog naslednika samo što nije počela. Kardinali počinju da pristižu u Vatikan, svi osim jednog, koji je iz Rima otišao na Maltu u potrazi za dokumentom koji potiče još iz IV veka. U međuvremenu, bivši operativac Ministarstva pravde SAD Koton Malon nalazi se na jezeru Komo u Italiji, na tragu davno izgubljenih pisama koja su jedan drugom pisali Vinston Čerčil i Benito Musolini i koja mogu da iznova ispišu istoriju. Ali još neko pokušava da dođe do njih, i Malon je uvučen u lov koji privlači pažnju legendarnih Malteških vitezova. Ovaj viteški red postoji duže od devet stotina godina i sada deluje kao globalna humanitarna organizacija, ali u njihovim redovima vreba nevolja – Secreti, drevna sekta koja ima nameru da utiče na predstojeću konklavu. Izbor novog pape doveden je u pitanje, a Malon se trka sa odmetnutim kardinalom, Secretima, vitezovima i vremenom da pronađe ono što je bilo izgubljeno vekovima.

Dodatne informacije

Izdavač Vulkan izdavaštvo
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter