Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Više se ne razumemo

Više se ne razumemo

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-521-3743-5

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

na stanju

Šifra:

B5121

Broj strana:

272

Težina:

300 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

13,50 KM
na stanju

Kategorije:

Sadržaj:

Kako bezbedno prebroditi period treskanja vratima od 12. do 17. godine

Ilustrovala Anuk Diboa

On je nepromišljen, ona nema drugarice, on se navukao na kompjuterske igrice, ona pije, on puši, soba mu je u neopisivom neredu, ona voli da provocira, njega ništa ne motiviše... Svima je teško da upravljaju svojim emocionalnim reakcijama. A da budemo iskreni, i mi roditelji često gubimo kontrolu! Rado bismo svoje tinejdžere optužili da namerno pritiskaju ono crveno dugme nervoze kao da je njihov jedini talenat da nas izbace iz koloseka...

Adolescencija je period velikih građevinskih radova u mozgu. Mišljenje, sposobnost pamćenja, kreativnost skokovito se razvijaju, dok su neke druge oblasti povezane s empatijom, predviđanjem, organizacijom, procenom opasnosti... u fazi izgradnje. Adolescent? To je motor koji radi punom parom, ima hiperosetljivu papučicu za gas, a kočnice mu još ne rade!

U knjizi Više se ne razumemo otkrićemo šta se dešava u glavi i telu naših tinejdžera, i ispitaćemo kakvu to moć imamo kao roditelji da bismo reagovali nežno, s ljubavlju i pravedno.

  • Originalni naziv: On ne se comprend plus!...
  • Prevodilac: Ivana Misirlić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2020
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Kako bezbedno prebroditi period treskanja vratima od 12. do 17. godine Ilustrovala Anuk Diboa On je nepromišljen, ona nema drugarice, on se navukao na kompjuterske igrice, ona pije, on puši, soba mu je u neopisivom neredu, ona voli da provocira, njega ništa ne motiviše... Svima je teško da upravljaju svojim emocionalnim reakcijama. A da budemo iskreni, i mi roditelji često gubimo kontrolu! Rado bismo svoje tinejdžere optužili da namerno pritiskaju ono crveno dugme nervoze kao da je njihov jedini talenat da nas izbace iz koloseka... Adolescencija je period velikih građevinskih radova u mozgu. Mišljenje, sposobnost pamćenja, kreativnost skokovito se razvijaju, dok su neke druge oblasti povezane s empatijom, predviđanjem, organizacijom, procenom opasnosti... u fazi izgradnje. Adolescent? To je motor koji radi punom parom, ima hiperosetljivu papučicu za gas, a kočnice mu još ne rade! U knjizi Više se ne razumemo otkrićemo šta se dešava u glavi i telu naših tinejdžera, i ispitaćemo kakvu to moć imamo kao roditelji da bismo reagovali nežno, s ljubavlju i pravedno.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter