Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.231

Facebook slicica

Katalog

Vinter

Vinter

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-505-1977-6

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

K7628

Broj strana:

422

Težina:

438 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

24,75 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Postoji svijet gdje ljubav može da usmrti, ali i da učini besmrtnim. Zbog nezgode koja je njenu baku primorala da leži u bolnici, Vinter je morala da se preseli iz Londona u Kej Mevis, gradić na sjeveru Velsa. Dočekuje je nova kuća i nova porodica, Čiplinovi, čiji stariji sin Garet ne skida pogled s nje, iz razloga koje djevojka može samo da nasluti.U novoj školi, Vinter upoznaje Risa, mladića zagonetne ljepote, blistavih očiju, prodornog pogleda koji skriva daleku prošlost. Kao neobjašnjiva i opasna sila, privlačnost ih nosi poput talasa.

U okrugu se događaju neobjašnjivi napadi, a kad i sama Vinter postane žrtva nepoznatog šumskog napadača, istina polako da izbija na vidjelo.
Vinter mora da otkrije nov svijet u kojem se predanja prenose s koljena na koljeno, gdje tajni sporazum čuva živote miliona ljudi. Mora da otkrije istinu o smrti svojih roditelja i onom jedinom što joj je ostalo poslije njih: kristalnom privjesku koji je štiti. Pred njom je sada težak izbor.

  • Originalni naziv: Winter
  • Prevodilac: Ivana Zorić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2012
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Postoji svijet gdje ljubav može da usmrti, ali i da učini besmrtnim. Zbog nezgode koja je njenu baku primorala da leži u bolnici, Vinter je morala da se preseli iz Londona u Kej Mevis, gradić na sjeveru Velsa. Dočekuje je nova kuća i nova porodica, Čiplinovi, čiji stariji sin Garet ne skida pogled s nje, iz razloga koje djevojka može samo da nasluti.U novoj školi, Vinter upoznaje Risa, mladića zagonetne ljepote, blistavih očiju, prodornog pogleda koji skriva daleku prošlost. Kao neobjašnjiva i opasna sila, privlačnost ih nosi poput talasa. U okrugu se događaju neobjašnjivi napadi, a kad i sama Vinter postane žrtva nepoznatog šumskog napadača, istina polako da izbija na vidjelo. Vinter mora da otkrije nov svijet u kojem se predanja prenose s koljena na koljeno, gdje tajni sporazum čuva živote miliona ljudi. Mora da otkrije istinu o smrti svojih roditelja i onom jedinom što joj je ostalo poslije njih: kristalnom privjesku koji je štiti. Pred njom je sada težak izbor.

Dodatne informacije

Izdavač Evro Giunti
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter