Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Vina i rakije sa lekovitim biljem

Vina i rakije sa lekovitim biljem

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

86-83551-96-2

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K1463

Broj strana:

134

Težina:

147 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

10,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Publikaciju Vina i rakije sa lekovitim biljem napisali smo sa namjerom da zainteresujemo širi krug čitalaca i to onih koji umjereno konzumiraju alkoholna pića a istovremeno vode računa o svom zdravlju.

Kultura pijenja vina i rakije utkana je u naš svakodnevni život. Vino se smatra najhigijenskijim pićem, hranom a često i lijekom. Rakije takođe imaju svojstva, naročito pri spoljnjoj upotrebi koja u izvjesnim slučajevima mogu biti ljekovita. Voće i grožđe imaju dragocjeno mjesto u savremenoj ishrani zdravih ljudi. Prerađevine od grožđa i ostalog voća prije svega vina i rakije, tađe u sebi sadrže dio materija koje se kod svježeg voća i grožđa smatraju dragocjenim za ljudski organizam. Ako se taj sadržaj oplemeni ljekovitim biljem, onda je vrijednost ovih alkoholnih pića veća.

  • Izdanje: 2
  • Godina: 2005
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 120x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Publikaciju Vina i rakije sa lekovitim biljem napisali smo sa namjerom da zainteresujemo širi krug čitalaca i to onih koji umjereno konzumiraju alkoholna pića a istovremeno vode računa o svom zdravlju. Kultura pijenja vina i rakije utkana je u naš svakodnevni život. Vino se smatra najhigijenskijim pićem, hranom a često i lijekom. Rakije takođe imaju svojstva, naročito pri spoljnjoj upotrebi koja u izvjesnim slučajevima mogu biti ljekovita. Voće i grožđe imaju dragocjeno mjesto u savremenoj ishrani zdravih ljudi. Prerađevine od grožđa i ostalog voća prije svega vina i rakije, tađe u sebi sadrže dio materija koje se kod svježeg voća i grožđa smatraju dragocjenim za ljudski organizam. Ako se taj sadržaj oplemeni ljekovitim biljem, onda je vrijednost ovih alkoholnih pića veća.

Dodatne informacije

Izdavač Neven
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter