Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Vetar i oluja

Vetar i oluja

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Nele Nojhaus


ISBN:

978-86-521-3193-8

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

B1491

Broj strana:

496

Težina:

525 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

25,50 KM
do 7 dana

Razlog preporuke:

Najčitaniji nemački krimić svih vremena!

Kategorije:

Sadržaj:

Najčitaniji nemački krimić svih vremena!

Čim se vratila s godišnjeg odmora, policijska komesarka Pija Kirhof pozvana je na uviđaj u Kelkhajmu, gde je pronađeno beživotno telo: noćni čuvar je tri dana ležao mrtav na stepeništu firme za proizvodnju vetroelektrana. Proces raspadanja je već uzeo maha. Mada se zna da je imao problema s alkoholom, izgleda da nije reč o nesrećnom slučaju. Kamera za nadzor je, naime, snimila uljeza, a na pisaćem stolu šefa preduzeća pronađen je mrtav hrčak. Tragova provale nema, a čini se da ništa nije ni ukradeno.

Piju i njenog šefa Olivera fon Bodenštajna istraga vodi do pripadnika građanske inicijative, koji s preduzećem ogorčeno ratuju oko planiranog podizanja postrojenja vetroelektrane na Taunusu. A onda se događa još jedno ubistvo.

Da li to neko gazi preko leševa kako bi ostvario profit? Što više istražuje, Pija otkriva sve više sumnjivih; motivi sežu od pohlepe, preko želje za osvetom, do puke mržnje.

  • Originalni naziv: Wer Wind Sä
  • Prevodilac: Dušica Milojković
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2019
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Najčitaniji nemački krimić svih vremena! Čim se vratila s godišnjeg odmora, policijska komesarka Pija Kirhof pozvana je na uviđaj u Kelkhajmu, gde je pronađeno beživotno telo: noćni čuvar je tri dana ležao mrtav na stepeništu firme za proizvodnju vetroelektrana. Proces raspadanja je već uzeo maha. Mada se zna da je imao problema s alkoholom, izgleda da nije reč o nesrećnom slučaju. Kamera za nadzor je, naime, snimila uljeza, a na pisaćem stolu šefa preduzeća pronađen je mrtav hrčak. Tragova provale nema, a čini se da ništa nije ni ukradeno. Piju i njenog šefa Olivera fon Bodenštajna istraga vodi do pripadnika građanske inicijative, koji s preduzećem ogorčeno ratuju oko planiranog podizanja postrojenja vetroelektrane na Taunusu. A onda se događa još jedno ubistvo. Da li to neko gazi preko leševa kako bi ostvario profit? Što više istražuje, Pija otkriva sve više sumnjivih; motivi sežu od pohlepe, preko želje za osvetom, do puke mržnje.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Najčitaniji nemački krimić svih vremena!

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter