Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.231

Facebook slicica

Katalog

Veronika je odlučila umrijeti

Veronika je odlučila umrijeti

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Paulo Coelho


ISBN:

978-953-201-093-0

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

M2376

Broj strana:

180

Težina:

200 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

25,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Veronika, dvadesetčetverogodišnja djevojka iz Ljubljane, naizgled ima sve što se može poželjeti: mlada je i lijepa, okružena mladićima, ima skladnu obitelj i posao koji je ispunjava.

No u životu joj nešto nedostaje. I upravo zato, jednoga hladnog jutra u studenome uzima šaku tableta za spavanje u nadi da se nikad neće probuditi. No budi se – i to u psihijatrijskoj klinici gdje saznaje da joj je preostalo još samo nekoliko dana života.

Nadahnut događajima iz Coelhova života, roman Veronika je odlučila umrijeti propituje poimanje ludila i veliča pojedince koji se ne uklapaju u obrasce koje društvo smatra normalnima. Hrabar i poučan, ovaj je roman sjajan portret mlade žene koja se našla na raskrižju očaja i oslobođenja te poetična zahvala za svaki dan kao novu životnu priliku.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2014
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 120x200
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Veronika, dvadesetčetverogodišnja djevojka iz Ljubljane, naizgled ima sve što se može poželjeti: mlada je i lijepa, okružena mladićima, ima skladnu obitelj i posao koji je ispunjava. No u životu joj nešto nedostaje. I upravo zato, jednoga hladnog jutra u studenome uzima šaku tableta za spavanje u nadi da se nikad neće probuditi. No budi se – i to u psihijatrijskoj klinici gdje saznaje da joj je preostalo još samo nekoliko dana života. Nadahnut događajima iz Coelhova života, roman Veronika je odlučila umrijeti propituje poimanje ludila i veliča pojedince koji se ne uklapaju u obrasce koje društvo smatra normalnima. Hrabar i poučan, ovaj je roman sjajan portret mlade žene koja se našla na raskrižju očaja i oslobođenja te poetična zahvala za svaki dan kao novu životnu priliku.

Dodatne informacije

Izdavač VBZ
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter