Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.231

Facebook slicica

Katalog

Veo tajni

Veo tajni

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Harold Robins


ISBN:

978-86-10-00384-0

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

V4975

Broj strana:

280

Težina:

330 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

15,20 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Misterija predmeta starog dvije hiljade godina, oko kojeg su nacije vodile ratove.

Medison Dupre odmah je znala da je ponuda koju je dobila previše dobra da bi bila istinita: dvadeset hiljada dolara u kešu, za kratko putovanje u Dubai. Poziv je stigao od Henrija Liptona, čovjeka kojeg su svi smatrali mrtvim - i za kojeg se ona iskreno nadala da gori u paklu jer joj je uništio karijeru. Činjenica da je ponuda došla od majstora prevare traženog na tri kontinenta zbog umješanosti u krađe umjetnina trebalo je da joj bude dovoljno upozorenje. Instinkt joj je govorio da se ne upliće u misteriju drevnog artefakta, ali kad je stomak prazan a računi neplaćeni teško je odoljeti kada đavo šapuće čarobne riječi.

Dubai je bio samo prva stanica: Medison kreće u potragu koja će je odvesti do drevnog grada u Mesopotamiji, mračnih ulica egzotičnog Istanbula, Venecije u vrijeme karnevala, pa sve do katedrale u kojoj je skrivena jedna od najdragocjenijih relikvija hrišćanstva. Na tom putu, upustiće se u strastvenu romansu sa tajanstvenim ruskim agentom kojem ne vjeruje - i kojem ne može da odoli.

  • Originalni naziv: The shroud
  • Prevodilac: Маја Коstadinović
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2013
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 145x205
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Misterija predmeta starog dvije hiljade godina, oko kojeg su nacije vodile ratove. Medison Dupre odmah je znala da je ponuda koju je dobila previše dobra da bi bila istinita: dvadeset hiljada dolara u kešu, za kratko putovanje u Dubai. Poziv je stigao od Henrija Liptona, čovjeka kojeg su svi smatrali mrtvim - i za kojeg se ona iskreno nadala da gori u paklu jer joj je uništio karijeru. Činjenica da je ponuda došla od majstora prevare traženog na tri kontinenta zbog umješanosti u krađe umjetnina trebalo je da joj bude dovoljno upozorenje. Instinkt joj je govorio da se ne upliće u misteriju drevnog artefakta, ali kad je stomak prazan a računi neplaćeni teško je odoljeti kada đavo šapuće čarobne riječi. Dubai je bio samo prva stanica: Medison kreće u potragu koja će je odvesti do drevnog grada u Mesopotamiji, mračnih ulica egzotičnog Istanbula, Venecije u vrijeme karnevala, pa sve do katedrale u kojoj je skrivena jedna od najdragocjenijih relikvija hrišćanstva. Na tom putu, upustiće se u strastvenu romansu sa tajanstvenim ruskim agentom kojem ne vjeruje - i kojem ne može da odoli.

Dodatne informacije

Izdavač Vulkan izdavaštvo
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter