Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.230

Facebook slicica

Katalog

Venecijanska maska

Venecijanska maska

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-521-3275-1

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

B1784

Broj strana:

478

Težina:

350 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

25,50 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Autorka romana Zlatna lala i Na balu s kraljem.

Sjaj i dekadencija Venecije osamnaestog veka oživljavaju kroz priču o krvnim osvetama i neraskidivim prijateljstvima.

U jedno predvečerje 1775, u suncem pozlaćenu Veneciju stiže Marijeta, čija majka izrađuje maske. Poslata je u Ospedale dela Pijeta, muzički konzervatorijum za devojčice, a usput treba da isporuči neobičnu zlatnu masku za nepoznatog naručioca. Na konzervatorijumu se upoznaje sa Elenom, koja joj postaje prisna drugarica. Dok odrasta i školuje glas, Marijeti sećanje na zlatnu masku ne da mira.

Godinama kasnije Elena biva primorana da pođe za Filipea, poglavara moćne porodice Čelano, dok Marijetu udaju za tajnovitog udovca Domenika Torzija, čija je porodica u krvnoj zavadi sa klanom Čelano. Uprkos okolnostima, dve devojke ne raskidaju svoje prijateljstvo.

Kada Filipe pod lažnom optužbom utamniči Marijetinog muža, ona i Elena ne prezaju ni pred čim da dokažu Domenikovu nevinost. A onda će se na krajnje neočekivan način zlatna maska ponovo pojaviti u Marijetinom životu...

Gusto protkana zaverama, spletkama i osvetama, začinjena autentičnim istorijskim detaljima i raskošnim opisima Venecije, rokoko mode i lude razigranosti karnevala, ova dvostruka ljubavna priča čita se u dahu.

  • Originalni naziv: The Venetian Mask
  • Prevodilac: Dubravka Srećković-Divković
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2019
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Autorka romana Zlatna lala i Na balu s kraljem. Sjaj i dekadencija Venecije osamnaestog veka oživljavaju kroz priču o krvnim osvetama i neraskidivim prijateljstvima. U jedno predvečerje 1775, u suncem pozlaćenu Veneciju stiže Marijeta, čija majka izrađuje maske. Poslata je u Ospedale dela Pijeta, muzički konzervatorijum za devojčice, a usput treba da isporuči neobičnu zlatnu masku za nepoznatog naručioca. Na konzervatorijumu se upoznaje sa Elenom, koja joj postaje prisna drugarica. Dok odrasta i školuje glas, Marijeti sećanje na zlatnu masku ne da mira. Godinama kasnije Elena biva primorana da pođe za Filipea, poglavara moćne porodice Čelano, dok Marijetu udaju za tajnovitog udovca Domenika Torzija, čija je porodica u krvnoj zavadi sa klanom Čelano. Uprkos okolnostima, dve devojke ne raskidaju svoje prijateljstvo. Kada Filipe pod lažnom optužbom utamniči Marijetinog muža, ona i Elena ne prezaju ni pred čim da dokažu Domenikovu nevinost. A onda će se na krajnje neočekivan način zlatna maska ponovo pojaviti u Marijetinom životu... Gusto protkana zaverama, spletkama i osvetama, začinjena autentičnim istorijskim detaljima i raskošnim opisima Venecije, rokoko mode i lude razigranosti karnevala, ova dvostruka ljubavna priča čita se u dahu.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter