Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.205

Facebook slicica

Katalog

Venčani kum

Venčani kum

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Met Dan


ISBN:

86-7436-457-8

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

N0339

Broj strana:

263

Težina:

378 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

15,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

„Zastrašujuće zabavno, a povremeno samo zastrašujuće. Ukoliko se izuzme vrzmanje po muškoj svlačionici, većina žena nigdje neće dobiti toliko realnu sliku prizora iz svijeta prosječnog muškarca kao u Vjenčanom kumu Meta Dana.“
Kris Menbi, autorka romana Sedam sunčanih dana

Najbolji drug Adama Bejlija na putu je da napravi najveću grešku u životu. Adam ima šest nedjelja da ga u tome spreči.

Kad mu najbliži prijatelj saopšti da se ženi, Adam je potpuno zapanjen. Kako je Nik mogao da se zaljubi u lukavu Sandru – djevojku čije je omiljeno štivo čekovna knjižica? Čak je, zaboga, zove „dušo“! Za Adama to može biti samo skraćeno od „dušmanko“...

Hoće li Adam naći načina da kaže „ne“ pre no što Nik kaže „da“ – a da pri tom ne izgubi Nikovo prijateljstvo?

Adamovi suptilni – i manje suptilni – pokušaji da osujeti planove za vjenčanje imaće urnebesne i neželjene posljedice. Ali usred haosa, pokolja i zbrke koji prethode velikom danu, sâm Adam upoznaje nekoga ko će mu, potpuno neočekivano, promijeniti život.

Pravi dragulj klasičnog humora, prvi roman Meta Dana zabavan je, duhovit i nemilosrdno otkriva kako muškarci zapravo razmišljaju.

  • Prevodilac: Žermen Filipović
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2006
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

„Zastrašujuće zabavno, a povremeno samo zastrašujuće. Ukoliko se izuzme vrzmanje po muškoj svlačionici, većina žena nigdje neće dobiti toliko realnu sliku prizora iz svijeta prosječnog muškarca kao u Vjenčanom kumu Meta Dana.“ Kris Menbi, autorka romana Sedam sunčanih dana Najbolji drug Adama Bejlija na putu je da napravi najveću grešku u životu. Adam ima šest nedjelja da ga u tome spreči. Kad mu najbliži prijatelj saopšti da se ženi, Adam je potpuno zapanjen. Kako je Nik mogao da se zaljubi u lukavu Sandru – djevojku čije je omiljeno štivo čekovna knjižica? Čak je, zaboga, zove „dušo“! Za Adama to može biti samo skraćeno od „dušmanko“... Hoće li Adam naći načina da kaže „ne“ pre no što Nik kaže „da“ – a da pri tom ne izgubi Nikovo prijateljstvo? Adamovi suptilni – i manje suptilni – pokušaji da osujeti planove za vjenčanje imaće urnebesne i neželjene posljedice. Ali usred haosa, pokolja i zbrke koji prethode velikom danu, sâm Adam upoznaje nekoga ko će mu, potpuno neočekivano, promijeniti život. Pravi dragulj klasičnog humora, prvi roman Meta Dana zabavan je, duhovit i nemilosrdno otkriva kako muškarci zapravo razmišljaju.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter