Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Veliki atlas - Životinje

Veliki atlas - Životinje

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-10-03597-1

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

B0931

Broj strana:

88

Težina:

1350 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

50,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Ako vas interesuje neizmerno bogat svet životinjskih vrsta i ako uživate u otkrivanju zanimljivosti koje se tiču životinja, knjiga iz edicije „Veliki atlas: Životinje pravi je izbor za vas. Čitajući knjigu edukativnog karaktera, moći ćete lako da proputujete svetom, posetite različite kontinente i otkrijete koje životinje na njima žive. O nekima ste možda već čuli, ali mnoge će vas potpuno očarati! Knjiga obiluje živopisnim ilustracijama koje obogaćuju tekst i koje će učiniti da još više uživate na ovom neponovljivom putovanju.

Atlas za upoznavanje sa životinjama iz svih krajeva sveta.

Da li ste spremni za veliko putovanje u potrazi za najneobičnijim životinjama na našoj planeti? Pronaći ćete ih ponaosob smeštene u svom prirodnom stanitu. S jednog na drugi kraj sveta, preko glečera, savana, pustinja, šuma i stepa, otkrićete da arktički morski papagaji imaju šareni kljun da bi privukli ženke tokom sezone parenja, da perje ružičastih flamingosa svoju boju duguje hrani koju ove ptice jedu, da se lame od napada brane pljuvanjem i još mnogo toga. Ovde ćete pronaći mnoštvo detalja o različitim životinjama, koji će vas ostaviti bez daha: o oblicima gnezda i jama, o veličini jaja, pa čak i o njihovoj kaki!

  • Originalni naziv: Mappe degli Animali
  • Prevodilac: Tijana Koprivica
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2021
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Ćirilica
  • Veličina: 230x280
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Ako vas interesuje neizmerno bogat svet životinjskih vrsta i ako uživate u otkrivanju zanimljivosti koje se tiču životinja, knjiga iz edicije „Veliki atlas: Životinje pravi je izbor za vas. Čitajući knjigu edukativnog karaktera, moći ćete lako da proputujete svetom, posetite različite kontinente i otkrijete koje životinje na njima žive. O nekima ste možda već čuli, ali mnoge će vas potpuno očarati! Knjiga obiluje živopisnim ilustracijama koje obogaćuju tekst i koje će učiniti da još više uživate na ovom neponovljivom putovanju. Atlas za upoznavanje sa životinjama iz svih krajeva sveta. Da li ste spremni za veliko putovanje u potrazi za najneobičnijim životinjama na našoj planeti? Pronaći ćete ih ponaosob smeštene u svom prirodnom stanitu. S jednog na drugi kraj sveta, preko glečera, savana, pustinja, šuma i stepa, otkrićete da arktički morski papagaji imaju šareni kljun da bi privukli ženke tokom sezone parenja, da perje ružičastih flamingosa svoju boju duguje hrani koju ove ptice jedu, da se lame od napada brane pljuvanjem i još mnogo toga. Ovde ćete pronaći mnoštvo detalja o različitim životinjama, koji će vas ostaviti bez daha: o oblicima gnezda i jama, o veličini jaja, pa čak i o njihovoj kaki!

Dodatne informacije

Izdavač Vulkan izdavaštvo
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter