Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.233

Facebook slicica

Katalog

Velike dubine

Velike dubine

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-953-220-985-3

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K7012

Broj strana:

511

Težina:

902 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

37,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Nastavak hita Tuneli

Velike dubine počinju točno na mjestu na kojem su Tuneli završili: Will, Chester i Cal našli su se na vlaku koji ih iz Kolonije odvozi sve dublje u neistraženi beskraj podzemlja. Ne časeći ni časa, autori trenutačno uskaču u akciju koje neće pomanjkati do posljednjih stranica, tempo je upravo kaotičan dok napeta poglavlja pulsiraju.

Nakon što se udružio s dvojicom odmetnika, Will će, na svoj užas, shvatiti da su Stiksi, koji su i u Tunelima bili prilično loše raspoloženi prema njemu i njegovim bližnjima, ustvari krvoločniji nego što mu se isprva učinilo. Otkrit će njihov jeziv plan: ubiti sve ljude koji žive na površini kako bi Kolonija preuzela vlast nad svijetom. Odlučan u namjeri da ih zaustavi, ali i da pronađe oca koji negdje izgubljen luta podzemnim svijetom, Will će se naći na turbulentnom putovanju na kojem će često jedva izvlačiti živu glavu, gdje mučenja i opakih zločina neće nedostajati, a stranice će same od sebe brzati prema kraju.

  • Originalni naziv: DEEPER
  • Prevodilac: Jelena Gluhak Zubak
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2011
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 240x160
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Nastavak hita Tuneli Velike dubine počinju točno na mjestu na kojem su Tuneli završili: Will, Chester i Cal našli su se na vlaku koji ih iz Kolonije odvozi sve dublje u neistraženi beskraj podzemlja. Ne časeći ni časa, autori trenutačno uskaču u akciju koje neće pomanjkati do posljednjih stranica, tempo je upravo kaotičan dok napeta poglavlja pulsiraju. Nakon što se udružio s dvojicom odmetnika, Will će, na svoj užas, shvatiti da su Stiksi, koji su i u Tunelima bili prilično loše raspoloženi prema njemu i njegovim bližnjima, ustvari krvoločniji nego što mu se isprva učinilo. Otkrit će njihov jeziv plan: ubiti sve ljude koji žive na površini kako bi Kolonija preuzela vlast nad svijetom. Odlučan u namjeri da ih zaustavi, ali i da pronađe oca koji negdje izgubljen luta podzemnim svijetom, Will će se naći na turbulentnom putovanju na kojem će često jedva izvlačiti živu glavu, gdje mučenja i opakih zločina neće nedostajati, a stranice će same od sebe brzati prema kraju.

Dodatne informacije

Izdavač Algoritam Zagreb
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter