Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.231

Facebook slicica

Katalog

Velika knjiga UNESCO-ve svjetske baštine

Velika knjiga UNESCO-ve svjetske baštine

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

953-6926-36-9

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

N1032

Broj strana:

512

Težina:

4150 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

201,25 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Osnivački sporazum o Popisu svjetske baštine, koji je odobrio UNESCO tri godine ranije u Parizu, stupio je na snagu 17. prosinca, 1975. godine. Od tada je 180 zemalja potpisalo sporazum, koji sada štiti preko 700 prirodnih i kulturnih dobara smještenih u 135 zemalja.

Ovaj neprocjenjivi inventar svjetskih čuda obuhvaća mjesta koja su označila evoluciju života na Zemlji, te područja gdje se počelo razvijati čovječanstvo, netaknute prirodne parkove, ostavštinu veličanstvenih civilizacija koje su odavno nestale, raskošna kraljevska boravišta, remek djela umjetnosti i arhitekture, mjesta posvećena najvećim svjetskim religijama, te nezaobilazna temeljna djela industrijskog doba. Izabrali smo 110 lokacija na svim kontinentima i iz svih vremenskih razdoblja te smo ih objedinili u jednu knjigu prikazujući najnevjerojatnija blaga našeg planeta.
Ova knjiga pruža pregled prirodnih i kulturnih izvora diljem svijeta, te skreće pozornost na golem izazov kojeg se latio UNESCO kako bi ih zaštitio i očuvao. Obuhvaćajući civilizacije i ljepote našeg planeta u svrhu stvaranja stvarne knjižnice povijesti, Velika knjiga UNESCO-ove svjetske baštine krasno svjedoči o našem životu i kulturi. To je u kratko, povijesno sjećanje našeg planeta.

  • Izdanje: 0
  • Godina: 2006
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 260x360
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Osnivački sporazum o Popisu svjetske baštine, koji je odobrio UNESCO tri godine ranije u Parizu, stupio je na snagu 17. prosinca, 1975. godine. Od tada je 180 zemalja potpisalo sporazum, koji sada štiti preko 700 prirodnih i kulturnih dobara smještenih u 135 zemalja. Ovaj neprocjenjivi inventar svjetskih čuda obuhvaća mjesta koja su označila evoluciju života na Zemlji, te područja gdje se počelo razvijati čovječanstvo, netaknute prirodne parkove, ostavštinu veličanstvenih civilizacija koje su odavno nestale, raskošna kraljevska boravišta, remek djela umjetnosti i arhitekture, mjesta posvećena najvećim svjetskim religijama, te nezaobilazna temeljna djela industrijskog doba. Izabrali smo 110 lokacija na svim kontinentima i iz svih vremenskih razdoblja te smo ih objedinili u jednu knjigu prikazujući najnevjerojatnija blaga našeg planeta. Ova knjiga pruža pregled prirodnih i kulturnih izvora diljem svijeta, te skreće pozornost na golem izazov kojeg se latio UNESCO kako bi ih zaštitio i očuvao. Obuhvaćajući civilizacije i ljepote našeg planeta u svrhu stvaranja stvarne knjižnice povijesti, Velika knjiga UNESCO-ove svjetske baštine krasno svjedoči o našem životu i kulturi. To je u kratko, povijesno sjećanje našeg planeta.

Dodatne informacije

Izdavač Stanek
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter