Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.231

Facebook slicica

Katalog

Velika devojka

Velika devojka

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Danijela Stil


ISBN:

978-86-505-2700-9

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

M4213

Broj strana:

308

Težina:

300 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

20,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Neprivlačna Viktorija Doson uvek se osećala kao uljez u sopstvenoj porodici. Dok se njena sestrai roditelji bez griže savesti i bez ikakvih posledica prepuštaju gastronomskim užicima, Viktorija mora da broji svaku kaloriju, trpeći pritom očeve podsmešljive komentare na račun svog izgleda, ali i omalovažavanje svojih akademskih uspeha. Svesna da joj sladoled i ogromne porcije hrane donose samo kratkotrajnu utehu, Viktorija odlučuje da nešto preuzme i zato napušta roditeljski dom. Kada u Njujorku dobije posao o kojem je oduvek sanjala, Viktorija poletno kreće u borbu ne bi li povratila samopouzdanje. Ponovno okupljanje porodice povodom venčanja njene sestre dovešće do uznemirujućih otkrića i staviti na iskušenje krhke porodične odnose.

Iza Viktorije je život obeležen zanemarivanjem, koji pokušava da zaboravi, ispred nje rizičan izazov: da nastavi borbu ili da prihvati sebe sa svim vrlinama i manama.

  • Originalni naziv: Big Girl
  • Prevodilac: Marija Pavičević
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2016
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 135x225
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Neprivlačna Viktorija Doson uvek se osećala kao uljez u sopstvenoj porodici. Dok se njena sestrai roditelji bez griže savesti i bez ikakvih posledica prepuštaju gastronomskim užicima, Viktorija mora da broji svaku kaloriju, trpeći pritom očeve podsmešljive komentare na račun svog izgleda, ali i omalovažavanje svojih akademskih uspeha. Svesna da joj sladoled i ogromne porcije hrane donose samo kratkotrajnu utehu, Viktorija odlučuje da nešto preuzme i zato napušta roditeljski dom. Kada u Njujorku dobije posao o kojem je oduvek sanjala, Viktorija poletno kreće u borbu ne bi li povratila samopouzdanje. Ponovno okupljanje porodice povodom venčanja njene sestre dovešće do uznemirujućih otkrića i staviti na iskušenje krhke porodične odnose. Iza Viktorije je život obeležen zanemarivanjem, koji pokušava da zaboravi, ispred nje rizičan izazov: da nastavi borbu ili da prihvati sebe sa svim vrlinama i manama.

Dodatne informacije

Izdavač Evro Book
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter