Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

Vaše telo, dijeta i zdrava ishrana

Vaše telo, dijeta i zdrava ishrana

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-7702-061-3

Ilustracija:

Da - crno-bijelo

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K4217

Broj strana:

375

Težina:

750 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

19,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Držanje dijete može uspjeti - zaista uspeti - jedino ako konzumiranje hrane postane jednostavan, automatizovan proces, zahvaljujući kome ćete se osjećati kao da niste na dijeti. U svom prepoznatljivom, zabavnom stilu, doktori Rojzen i Oz uče vas o tijelu - kako i zašto ono pohranjuje kalorije, sagorijeva masti i reaguje na hranu kojom ga punite. Najzad, pružaju vam prijedlog ishrane i savjete koji će vam pomoći da obim svog struka smanjite pet centimetara za dvije nedjelje. Sljedeći akcioni plan izložen u knjizi Vaše tijelo - dijeta i zdrava ishrana, vi ćete:

- provjeriti svoja znanja o ishrani,
- naučiti da upravljate elegantnim sistemom koji kontroliše nivo masti u tijelu,
- prestati da budete gladni,
- zauvijek izbjeći pojavljivanje jo-jo efekta,
- osjećati se bolje, izgledati bolje i živjeti zdravijim životom.

U još jednom jako uzbudljivom putovanju kroz tijelo, autorski tim knjige Vaše tijelo - dijeta i zdrava ishrana govori o ishrani i metabolizmu. Rojzen i Oz su uspjeli da gomilu podataka spakuju u zanimljive porcije, koje su servirane u vidu testova, činjenica i rušenja mitova. Zajedno sa planom vježbanja, planom ishrane i receptima, kao i četrnaestodnevnom dijetom, ova knjiga pruža čitaocima jedinstvenu priliku da nauče kako da izmršave i da to praktično primene.

  • Originalni naziv: You, on a diet
  • Prevodilac: Gordana Fiket Đurković
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2008
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 165x235
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Držanje dijete može uspjeti - zaista uspeti - jedino ako konzumiranje hrane postane jednostavan, automatizovan proces, zahvaljujući kome ćete se osjećati kao da niste na dijeti. U svom prepoznatljivom, zabavnom stilu, doktori Rojzen i Oz uče vas o tijelu - kako i zašto ono pohranjuje kalorije, sagorijeva masti i reaguje na hranu kojom ga punite. Najzad, pružaju vam prijedlog ishrane i savjete koji će vam pomoći da obim svog struka smanjite pet centimetara za dvije nedjelje. Sljedeći akcioni plan izložen u knjizi Vaše tijelo - dijeta i zdrava ishrana, vi ćete: - provjeriti svoja znanja o ishrani, - naučiti da upravljate elegantnim sistemom koji kontroliše nivo masti u tijelu, - prestati da budete gladni, - zauvijek izbjeći pojavljivanje jo-jo efekta, - osjećati se bolje, izgledati bolje i živjeti zdravijim životom. U još jednom jako uzbudljivom putovanju kroz tijelo, autorski tim knjige Vaše tijelo - dijeta i zdrava ishrana govori o ishrani i metabolizmu. Rojzen i Oz su uspjeli da gomilu podataka spakuju u zanimljive porcije, koje su servirane u vidu testova, činjenica i rušenja mitova. Zajedno sa planom vježbanja, planom ishrane i receptima, kao i četrnaestodnevnom dijetom, ova knjiga pruža čitaocima jedinstvenu priliku da nauče kako da izmršave i da to praktično primene.

Dodatne informacije

Izdavač Čarobna knjiga
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter