Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Vaše slabe tačke

Vaše slabe tačke

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-7702-030-9

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K3773

Broj strana:

219

Težina:

500 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

17,90 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Ako vas muči krivica ili briga, ako zatičete sebe da padate u one iste stare autodestruktivne obrasce ponašanja, onda imate slabe tačke - čitave zone u vašem pristupu životu koje vas sprečavaju da postignete uspjeh i sreću. Dr. Vejn Dajer vam knjigom Vaše slabe tačke pomaže da razbijete te barijere i da osvojite istinsku slobodu!

Ako ste ubijeđeni da nemate kontrolu nad svojim osjećanjima i reakcijama - dr. Dajer vam otkriva kako da se kontrolišete i kako da zadržite pribranost bez obzira na težinu situacije sa kojom se suočavate.

Ako provodite više vremena brinući o tome šta drugi misle nego radeći ono što vi želite ili ono što vam treba – ova knjiga će vam pokazati put koji vodi ka sticanju samopouzdanja.

Od nezadovoljstva sobom do problema preterane zavisnosti o drugima, dr Dajer vam pruža alate koji su vam neophodni da biste izbegli negativno razmišljanje i da biste u potpunosti uživali u životu.

Knjiga Vaše slabe tačke predstavlja revolucionarni iskorak u popularnoj psihologiji. Prevedena je na skoro sve svetske jezike, a prodata je u neverovatna 34 miliona primeraka.

Njen uticaj na savremenu popularnu psihologiju je nemerljiv.

  • Originalni naziv: Your Erroneous Zones
  • Prevodilac: Bojana Pavkov, Nikola Petaković
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2006
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 155x235
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Ako vas muči krivica ili briga, ako zatičete sebe da padate u one iste stare autodestruktivne obrasce ponašanja, onda imate slabe tačke - čitave zone u vašem pristupu životu koje vas sprečavaju da postignete uspjeh i sreću. Dr. Vejn Dajer vam knjigom Vaše slabe tačke pomaže da razbijete te barijere i da osvojite istinsku slobodu! Ako ste ubijeđeni da nemate kontrolu nad svojim osjećanjima i reakcijama - dr. Dajer vam otkriva kako da se kontrolišete i kako da zadržite pribranost bez obzira na težinu situacije sa kojom se suočavate. Ako provodite više vremena brinući o tome šta drugi misle nego radeći ono što vi želite ili ono što vam treba – ova knjiga će vam pokazati put koji vodi ka sticanju samopouzdanja. Od nezadovoljstva sobom do problema preterane zavisnosti o drugima, dr Dajer vam pruža alate koji su vam neophodni da biste izbegli negativno razmišljanje i da biste u potpunosti uživali u životu. Knjiga Vaše slabe tačke predstavlja revolucionarni iskorak u popularnoj psihologiji. Prevedena je na skoro sve svetske jezike, a prodata je u neverovatna 34 miliona primeraka. Njen uticaj na savremenu popularnu psihologiju je nemerljiv.

Dodatne informacije

Izdavač Čarobna knjiga
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter