Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

Varšavski protokol

Varšavski protokol

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Stiv Beri


ISBN:

978-86-10-04072-2

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

B7223

Broj strana:

314

Težina:

450 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

19,90 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Jedna po jedna, sedam neprocenjivo vrednih relikvija Arma Christi, Oružja Hristovog, nestaje iz svetilišta širom sveta.

Delovalo je kao lak posao: trebalo je da za jednog klijenta kupi nekoliko drevnih tomova na sajmu antikvarnih knjiga u Brižu. Međutim, u roku od samo nekoliko sati, Koton Malon biće svedok krađe vredne hrišćanske relikvije i učesnik lude potere slikovitim gradskim kanalima. Od svoje nekadašnje šefice Stefani Nel saznaje za privatnu aukciju na kojoj će se licitirati za inkriminišuće informacije o predsedniku Poljske. Ulaznica za uč

estvovanje u ovoj tajnoj licitaciji jedan je od predmeta Oružja Hristovog i zato Malon odlazi u zamak u Poljskoj kako bi pribavio Sveto koplje, hiljadu godina staro koplje kojim je prema predanju proboden Isus.

Međutim, ništa ne ide po planu i Malon će se uskoro naći u bespoštednoj borbi za tajnu koja, ako bude otkrivena, može da promeni ravnotežu moći u Evropi.

Od mirnih kanala Briža, do elegantnih odaja zamka Vavela i drevnih rudnika soli duboko pod zemljom izvan Krakova, Malon je uhvaćen u smrtonosni vrtlog rata čiji su učesnici spremni na sve.

  • Originalni naziv: The Warsaw protocol
  • Prevodilac: Mirko Bižić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2021
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 145x205
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Jedna po jedna, sedam neprocenjivo vrednih relikvija Arma Christi, Oružja Hristovog, nestaje iz svetilišta širom sveta. Delovalo je kao lak posao: trebalo je da za jednog klijenta kupi nekoliko drevnih tomova na sajmu antikvarnih knjiga u Brižu. Međutim, u roku od samo nekoliko sati, Koton Malon biće svedok krađe vredne hrišćanske relikvije i učesnik lude potere slikovitim gradskim kanalima. Od svoje nekadašnje šefice Stefani Nel saznaje za privatnu aukciju na kojoj će se licitirati za inkriminišuće informacije o predsedniku Poljske. Ulaznica za uč estvovanje u ovoj tajnoj licitaciji jedan je od predmeta Oružja Hristovog i zato Malon odlazi u zamak u Poljskoj kako bi pribavio Sveto koplje, hiljadu godina staro koplje kojim je prema predanju proboden Isus. Međutim, ništa ne ide po planu i Malon će se uskoro naći u bespoštednoj borbi za tajnu koja, ako bude otkrivena, može da promeni ravnotežu moći u Evropi. Od mirnih kanala Briža, do elegantnih odaja zamka Vavela i drevnih rudnika soli duboko pod zemljom izvan Krakova, Malon je uhvaćen u smrtonosni vrtlog rata čiji su učesnici spremni na sve.

Dodatne informacije

Izdavač Vulkan izdavaštvo
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter