Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.168

Facebook slicica

Katalog

Vanila i čokolada

Vanila i čokolada

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-505-0712-4

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

na stanju

Šifra:

V2538

Broj strana:

432

Težina:

546 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

17,50 KM
na stanju

Kategorije:

Sadržaj:

Penelope i Andreu povezuje osamnaest godina braka rođenog Iz velike Ijubavi, troje komplikovane ali predivne djece, i još mnogo toga.
Ipak, u jednom trenutku Penelope odlučuje da više ne igra ulogu poslušne i samozatajne žene, i napušta Andreu u namjeri da ga suoči s problemima koje ona svakodnevno rješava, i tako spase njihovu vezu. Umorna od njegovih nevjera, sebičnosti i površnosti, razdvajanje vidi kao priliku da oboje s odmakom sagledaju svoj brak i prisjete se prošlosti, u pokušaju da pronađu uzroke svojih brojnih grešaka i loših izbora.
Po ovom romanu snimljen je i istoimeni film za TV stanicu RAI. U Italiji je do sada prodato 700.000 primeraka ovog romana.

Zveva Kazati Modinjani piše već 25 godina i spada u grupu najpopularnijih bestseler pisaca u Italiji. Napisala je 17 romana prodatih u deset miliona primjeraka. Nekoliko romana joj je i ekranizovano.

  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Penelope i Andreu povezuje osamnaest godina braka rođenog Iz velike Ijubavi, troje komplikovane ali predivne djece, i još mnogo toga. Ipak, u jednom trenutku Penelope odlučuje da više ne igra ulogu poslušne i samozatajne žene, i napušta Andreu u namjeri da ga suoči s problemima koje ona svakodnevno rješava, i tako spase njihovu vezu. Umorna od njegovih nevjera, sebičnosti i površnosti, razdvajanje vidi kao priliku da oboje s odmakom sagledaju svoj brak i prisjete se prošlosti, u pokušaju da pronađu uzroke svojih brojnih grešaka i loših izbora. Po ovom romanu snimljen je i istoimeni film za TV stanicu RAI. U Italiji je do sada prodato 700.000 primeraka ovog romana. Zveva Kazati Modinjani piše već 25 godina i spada u grupu najpopularnijih bestseler pisaca u Italiji. Napisala je 17 romana prodatih u deset miliona primjeraka. Nekoliko romana joj je i ekranizovano.

Dodatne informacije

Izdavač Evro Giunti
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter