Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.254

Facebook slicica

Katalog

Van

Van

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Natsuo Kirino


ISBN:

978-953-316-031-3

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K8444

Broj strana:

423

Težina:

810 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

42,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Ženi iz tokijskog predgrađa dojadilo je sukobljavati se s agresivnim mužem pa ga u iracionalnom napadu bijesa ubije. Svoj će zločin priznati kolegici s posla u noćnoj smjeni. Ta će pak kolegica angažirati još dvije suradnice iz iste tvornice, te će se njih četiri udružiti i pobrinuti se da tijelo nesretnog muža nestane s lica zemlje. No, čitatelji, budite na oprezu, ovaj roman nagrađen jednom od najprestižnijih japanskih nagrada za triler, te apsolutni bestseler u toj zemlji, nipošto ne uključuje šašavo žensko zbližavanje. Između četiri glavne junakinje, koje su imale vlastitih ozbiljnih problema i prije nego što su postale sudionice u ubojstvu, ubrzo se počinje formirati krhko prijateljstvo. Novac se prebacuje iz ruke u ruku. Dijelovi raskomadanog tijela iskrsnut će na neočekivanim mjestima. Policija počinje postavljati pitanja, a jedan vrlo loš tip kojeg nedužnog optuže za ubojstvo odlučan je u namjeri da pronađe prave krivce i kazni ih u skladu s počinjenim zločinom. Oronule četvrti, tvornice i skladišta Tokija izvrsna su scenografija za ovu prilično sumornu priču o ženama koje postaju žrtvama okolnosti, iako s namjerom da se održe pod svaku cijenu.

Van je zapanjujuće izvrstan roman koji unatoč tematiziranju ženskog zbližavanja i prijateljstva nimalo ne odlazi u smjeru kojim su krenule neke Thelma i Louise. U ovom je djelu ponajprije riječ o mračnim utjecajima Gogolja i Dostojevskog.

  • Prevodilac: Damir Biličić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2013
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 155x240
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Ženi iz tokijskog predgrađa dojadilo je sukobljavati se s agresivnim mužem pa ga u iracionalnom napadu bijesa ubije. Svoj će zločin priznati kolegici s posla u noćnoj smjeni. Ta će pak kolegica angažirati još dvije suradnice iz iste tvornice, te će se njih četiri udružiti i pobrinuti se da tijelo nesretnog muža nestane s lica zemlje. No, čitatelji, budite na oprezu, ovaj roman nagrađen jednom od najprestižnijih japanskih nagrada za triler, te apsolutni bestseler u toj zemlji, nipošto ne uključuje šašavo žensko zbližavanje. Između četiri glavne junakinje, koje su imale vlastitih ozbiljnih problema i prije nego što su postale sudionice u ubojstvu, ubrzo se počinje formirati krhko prijateljstvo. Novac se prebacuje iz ruke u ruku. Dijelovi raskomadanog tijela iskrsnut će na neočekivanim mjestima. Policija počinje postavljati pitanja, a jedan vrlo loš tip kojeg nedužnog optuže za ubojstvo odlučan je u namjeri da pronađe prave krivce i kazni ih u skladu s počinjenim zločinom. Oronule četvrti, tvornice i skladišta Tokija izvrsna su scenografija za ovu prilično sumornu priču o ženama koje postaju žrtvama okolnosti, iako s namjerom da se održe pod svaku cijenu. Van je zapanjujuće izvrstan roman koji unatoč tematiziranju ženskog zbližavanja i prijateljstva nimalo ne odlazi u smjeru kojim su krenule neke Thelma i Louise. U ovom je djelu ponajprije riječ o mračnim utjecajima Gogolja i Dostojevskog.

Dodatne informacije

Izdavač Algoritam Zagreb
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter