Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Vampirski dnevnici - Buđenje 1

Vampirski dnevnici - Buđenje 1

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: L. J. Smith


ISBN:

978-86-7702-133-7

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K5240

Broj strana:

207

Težina:

211 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

13,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Elena Gilbert je najpopularnija djevojka u školi Robert E. Li. S početkom nove školske godine, u Felovu Crkvu stiže tajanstveni stranac Stefan Salvatore. Privlačan, tajanstven i ravnodušan prema Eleninoj ljepoti, pobudiće znatiželju čitavog grada. Njegov dolazak pokreće zamajac čudnovatih i jezivih događaja. Riješena da osvoji Stefanovu ljubav, Elena otkriva strašnu tajnu.

U doba renesanse, u Firenci, Stefan je vodio svoj ljudski život. Ljubav prema lijepoj Ketrin, očiju boje lazurnog kamena, učinila ga je vampirom. No, Ketrin je zavoleo i njegov stariji brat Dejmon. Suparništvo Stefana i Dejmona nastaviće da tinja vekovima. Prepoznavši Ketrin u Eleni, dvojica braće ponovo izlaze na dvoboj jedan drugom.

Buđenje je priča o ljubavnom trouglu i zavodljivosti zla. Rastrzana između ljubavi i fatalne privlačnosti, Elena otkriva novi svet – svet nadljudske lepote, moći i prokletstva. Stupivši u njega, Elena će saznati da li se ljudska ljubav može suprotstaviti silama tame.

Serijal Vampirski dnevnici prvi je tinejdžerski serijal o vampirima. Prva knjiga je objavljena 1991, i do sada je izašlo šest nastavaka. Samo u Severnoj Americi prodato je više od tri miliona primeraka, a serijal je objavljen u čak trideset zemalja. Godine 2009. započelo je emitovanje istoimene popularne TV serije.

  • Originalni naziv: The Vampire Diaries -...
  • Prevodilac: Marija Pavičević
  • Edicija: Vampirski dnevnici
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2010
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 145x205
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

    Detalji

    Elena Gilbert je najpopularnija djevojka u školi Robert E. Li. S početkom nove školske godine, u Felovu Crkvu stiže tajanstveni stranac Stefan Salvatore. Privlačan, tajanstven i ravnodušan prema Eleninoj ljepoti, pobudiće znatiželju čitavog grada. Njegov dolazak pokreće zamajac čudnovatih i jezivih događaja. Riješena da osvoji Stefanovu ljubav, Elena otkriva strašnu tajnu. U doba renesanse, u Firenci, Stefan je vodio svoj ljudski život. Ljubav prema lijepoj Ketrin, očiju boje lazurnog kamena, učinila ga je vampirom. No, Ketrin je zavoleo i njegov stariji brat Dejmon. Suparništvo Stefana i Dejmona nastaviće da tinja vekovima. Prepoznavši Ketrin u Eleni, dvojica braće ponovo izlaze na dvoboj jedan drugom. Buđenje je priča o ljubavnom trouglu i zavodljivosti zla. Rastrzana između ljubavi i fatalne privlačnosti, Elena otkriva novi svet – svet nadljudske lepote, moći i prokletstva. Stupivši u njega, Elena će saznati da li se ljudska ljubav može suprotstaviti silama tame. Serijal Vampirski dnevnici prvi je tinejdžerski serijal o vampirima. Prva knjiga je objavljena 1991, i do sada je izašlo šest nastavaka. Samo u Severnoj Americi prodato je više od tri miliona primeraka, a serijal je objavljen u čak trideset zemalja. Godine 2009. započelo je emitovanje istoimene popularne TV serije.

    Dodatne informacije

    Izdavač Čarobna knjiga
    Preporuka Ne

    Tagovi Proizvoda

    Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

    Moja korpa

    Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

    Reklama

    Newsletter