Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.205

Facebook slicica

Katalog

Vampirski dnevnici - Borba 2

Vampirski dnevnici - Borba 2

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: L. J. Smith


ISBN:

978-86-7702-134-4

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K5242

Broj strana:

207

Težina:

211 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

14,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Pošto je upoznala Stefanovu prirodu, Elena pokušava da spase njegov život. Ljubomorni Dejmon ne odustaje od borbe za njenu naklonost, opčaravajući je tamom. Život njegovog brata nije najviši ulog koji je spreman da položi kako bi je osvojio. Hoće li Elena zaista postati njegova pre nego što zima dođe?

Nastojeći da se odupre Dejmonovim moćima, Elena otkriva da je njen dnevnik nestao i shvata da je uhvaćena u spletku koja prijeti da uništi njenu i Stefanovu budućnost. Dan osnivača se bliži, a Elena postaje sve nespokojnija. Nakon što je odbila Dejmonovu pomoć, Elena se okreće starim prijateljima – Meredit, Boni i Metu – i vrbeni, drevnom utuku protiv vampira.


Tama je obavila Felovu Crkvu. Zlo se bjelasa iz mraka, posežući za Elenom. Stefan i Dejmon uzleći u tminu kako bi još jednom oprobali svoje moći. Na pragu zime, Elena stavlja na kocku svoj život i svoju ljubav.

Serijal Vampirski dnevnici prvi je tinejdžerski serijal o vampirima. Prva knjiga je objavljena 1991, i do sada je izašlo šest nastavaka. Samo u Severnoj Americi prodato je više od tri miliona primjeraka, a serijal je objavljen u čak trideset zemalja. Godine 2009. započelo je emitovanje istoimene popularne TV serije.

  • Originalni naziv: The Vampire Diaries -...
  • Prevodilac: Marija Pavičević
  • Edicija: Vampirski dnevnici
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2010
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 145x205
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

    Detalji

    Pošto je upoznala Stefanovu prirodu, Elena pokušava da spase njegov život. Ljubomorni Dejmon ne odustaje od borbe za njenu naklonost, opčaravajući je tamom. Život njegovog brata nije najviši ulog koji je spreman da položi kako bi je osvojio. Hoće li Elena zaista postati njegova pre nego što zima dođe? Nastojeći da se odupre Dejmonovim moćima, Elena otkriva da je njen dnevnik nestao i shvata da je uhvaćena u spletku koja prijeti da uništi njenu i Stefanovu budućnost. Dan osnivača se bliži, a Elena postaje sve nespokojnija. Nakon što je odbila Dejmonovu pomoć, Elena se okreće starim prijateljima – Meredit, Boni i Metu – i vrbeni, drevnom utuku protiv vampira. Tama je obavila Felovu Crkvu. Zlo se bjelasa iz mraka, posežući za Elenom. Stefan i Dejmon uzleći u tminu kako bi još jednom oprobali svoje moći. Na pragu zime, Elena stavlja na kocku svoj život i svoju ljubav. Serijal Vampirski dnevnici prvi je tinejdžerski serijal o vampirima. Prva knjiga je objavljena 1991, i do sada je izašlo šest nastavaka. Samo u Severnoj Americi prodato je više od tri miliona primjeraka, a serijal je objavljen u čak trideset zemalja. Godine 2009. započelo je emitovanje istoimene popularne TV serije.

    Dodatne informacije

    Izdavač Čarobna knjiga
    Preporuka Ne

    Tagovi Proizvoda

    Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

    Moja korpa

    Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

    Reklama

    Newsletter