Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.231

Facebook slicica

Katalog

Valkire

Valkire

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Paulo Coelho


ISBN:

978-953-304-219-0

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K5821

Broj strana:

185

Težina:

265 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

16,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Zašto uništavamo ono što najviše volimo? To je pitanje kojim se Paulo Coelho u Valkirama suočava s vlastitom prošlošću kako bi se okrenuo budućnosti.

Zajedno sa suprugom Chris odlazi na put u pustinju Mojave. Na četrdesetodnevnom putovanju kroz nepoznate i mistične pustinjske predjele oni susreću Valkire, žene-ratnice, i suočavaju se sa svojim najdubljim strahovima, slabostima i nesigurnostima.

U ovoj knjizi, koja je bila ispred svoga vremena kada je prvi puta objavljena, a čija je tematika vrlo važna upravo u sadašnjem trenutku, Paulo Coelho otkriva nam svoju najintimniju osobnu borbu i govori o odgovornosti prema sebi i prema drugima.

Valkire svjedoče o snazi volje i mogućnosti izbora koju imamo - jer naš izbor može odrediti našu sudbinu.

Stilom kojim se etablirao kao jedan od najčitanijih pisaca u svijetu, Coelho u Valkirama opisuje najbitniju fazu svoga duhovnog razvoja i pred čitateljima se iskreno razotkriva, čak potpuno ogoljuje.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2010
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 120x199
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Zašto uništavamo ono što najviše volimo? To je pitanje kojim se Paulo Coelho u Valkirama suočava s vlastitom prošlošću kako bi se okrenuo budućnosti. Zajedno sa suprugom Chris odlazi na put u pustinju Mojave. Na četrdesetodnevnom putovanju kroz nepoznate i mistične pustinjske predjele oni susreću Valkire, žene-ratnice, i suočavaju se sa svojim najdubljim strahovima, slabostima i nesigurnostima. U ovoj knjizi, koja je bila ispred svoga vremena kada je prvi puta objavljena, a čija je tematika vrlo važna upravo u sadašnjem trenutku, Paulo Coelho otkriva nam svoju najintimniju osobnu borbu i govori o odgovornosti prema sebi i prema drugima. Valkire svjedoče o snazi volje i mogućnosti izbora koju imamo - jer naš izbor može odrediti našu sudbinu. Stilom kojim se etablirao kao jedan od najčitanijih pisaca u svijetu, Coelho u Valkirama opisuje najbitniju fazu svoga duhovnog razvoja i pred čitateljima se iskreno razotkriva, čak potpuno ogoljuje.

Dodatne informacije

Izdavač VBZ
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter