Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

34.972

Facebook slicica

Katalog

Uvod u nauku o upravljanju

Uvod u nauku o upravljanju

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-867-478-095-4

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

V2264

Broj strana:

263

Težina:

463 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

28,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Nauka o upravljanju bavi se primjenom naučnog metoda u donošenju odluka u poslovnim, vladinim, vojnim i drugim organizacijama.

Tehnike nauke o upravljanju bazirane su na matematici i statistici i ona pomaže menadžerima da rješavaju probleme upravljanja donošenjem boljih odluka. Knjiga koja je pred vama obuhvata osnovne postavke u ovoj oblasti i namenjena je čitaocima koji žele da se u najkraćem roku osposobe da primjenjuju metode nauke o upravljanju na realnim problemima, uz njihovo rješavanje na kompjuteru.

Ono po čemu se ova knjiga izdvaja je pojednostavljeno tumačenje osnovnih koncepata uz obilje primjera i zadataka, kompjuterski pristup u rješavanju problema upravljanja i brzo osposobljavanje čitaoca da samostalno primjenjuje naučene metode.

Nauka o upravljanju, nauka o menadžmentu ili operaciona istraživanja, obavezan je predmet na fakultetima gde se izučava menadžment.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2009
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 170x235
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Nauka o upravljanju bavi se primjenom naučnog metoda u donošenju odluka u poslovnim, vladinim, vojnim i drugim organizacijama. Tehnike nauke o upravljanju bazirane su na matematici i statistici i ona pomaže menadžerima da rješavaju probleme upravljanja donošenjem boljih odluka. Knjiga koja je pred vama obuhvata osnovne postavke u ovoj oblasti i namenjena je čitaocima koji žele da se u najkraćem roku osposobe da primjenjuju metode nauke o upravljanju na realnim problemima, uz njihovo rješavanje na kompjuteru. Ono po čemu se ova knjiga izdvaja je pojednostavljeno tumačenje osnovnih koncepata uz obilje primjera i zadataka, kompjuterski pristup u rješavanju problema upravljanja i brzo osposobljavanje čitaoca da samostalno primjenjuje naučene metode. Nauka o upravljanju, nauka o menadžmentu ili operaciona istraživanja, obavezan je predmet na fakultetima gde se izučava menadžment.

Dodatne informacije

Izdavač Data Status
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter