Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.231

Facebook slicica

Katalog

Utočište

Utočište

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Rejmond Huri


ISBN:

V4579

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

V4579

Broj strana:

408

Težina:

517 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

16,70 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

NAPULJ, 1750.

U gluvo doba noći, tri čovjeka sa isukanim mačevima upadaju u palatu francuskog aristokrate. Vođa napadača, princ od San Severa, optužuje markiza da se lažno predstavlja i zahtjeva da sazna tajnu za koju vjeruje da je ovaj čovjek krije. Ali u okršaju koji izbija, napadnuti uspjeva da pobjegne ostavljajući za sobom zapaljenu palatu i razbjesnelog princa, koji postaje opsjednut idejom da ga po svaku cijenu pronađe.

BAGDAD, 2003.

Američka vojna jedinica koja lovi lica iz najužeg Sadamovog okruženja otkriva čudovišnu lokaciju: skrivenu laboratoriju s najsavremenijom opremom, u kojoj su umrle desetine muškaraca, žena i dijece poslije jezivih eksperimenata. Tajanstveni naučnik za kojim tragaju, čovjek za koga vjeruju da je radio na programu razvoja biološkog oružja i poznat je samo kao hakim. Doktor uspjeva da pobjegne i odnese sa sobom nevjerovatnu istinu o svom radu. Iza njega ostaje samo zagonetan trag, urezan u zid jedne podzemne zatvorske ćelije: simbol zmije koja guta sopstveni rep.

Tako počinje eksplozivni novi roman Rejmonda Hurija, a u središtu akcije su dvije hrabre žene, upletene u smrtonosnu intrigu drevnih tragova. Istrgnuto iz stranica istorijskih knjiga i udruženo s najsavremenijim naučnim istraživanjima, Utočište pruža još savršeniju zagonetku i rafale napetosti zbog kojih je Hurijev debitantski roman Posljednji Templar postao bestseler prema podacima listova Sunday Times i New York Times i ponio titulu međunarodnog bestselera broj jedan.

  • Originalni naziv: Sanctuary
  • Prevodilac: Nikola Jordanov
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2009
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

NAPULJ, 1750. U gluvo doba noći, tri čovjeka sa isukanim mačevima upadaju u palatu francuskog aristokrate. Vođa napadača, princ od San Severa, optužuje markiza da se lažno predstavlja i zahtjeva da sazna tajnu za koju vjeruje da je ovaj čovjek krije. Ali u okršaju koji izbija, napadnuti uspjeva da pobjegne ostavljajući za sobom zapaljenu palatu i razbjesnelog princa, koji postaje opsjednut idejom da ga po svaku cijenu pronađe. BAGDAD, 2003. Američka vojna jedinica koja lovi lica iz najužeg Sadamovog okruženja otkriva čudovišnu lokaciju: skrivenu laboratoriju s najsavremenijom opremom, u kojoj su umrle desetine muškaraca, žena i dijece poslije jezivih eksperimenata. Tajanstveni naučnik za kojim tragaju, čovjek za koga vjeruju da je radio na programu razvoja biološkog oružja i poznat je samo kao hakim. Doktor uspjeva da pobjegne i odnese sa sobom nevjerovatnu istinu o svom radu. Iza njega ostaje samo zagonetan trag, urezan u zid jedne podzemne zatvorske ćelije: simbol zmije koja guta sopstveni rep. Tako počinje eksplozivni novi roman Rejmonda Hurija, a u središtu akcije su dvije hrabre žene, upletene u smrtonosnu intrigu drevnih tragova. Istrgnuto iz stranica istorijskih knjiga i udruženo s najsavremenijim naučnim istraživanjima, Utočište pruža još savršeniju zagonetku i rafale napetosti zbog kojih je Hurijev debitantski roman Posljednji Templar postao bestseler prema podacima listova Sunday Times i New York Times i ponio titulu međunarodnog bestselera broj jedan.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter