Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

Upravljanje vremenom - Vodič za menadžere

Upravljanje vremenom - Vodič za menadžere

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Marc Mancini


ISBN:

9789532464382

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

B7898

Broj strana:

178

Težina:

500 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

47,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

BRZE TEHNIKE KOJE JE JEDNOSTAVNO PRIMIJENITI S CILJEM BOLJEG KORIŠTENJA VAŠEG VREMENA, KAKO NA RADNOM MJESTU TAKO I IZVAN ISTOG

Na današnjim radnim mjestima, koja se mijenjaju velikom brzinom, vrijeme nikad nije imalo veću vrijednost – niti ga je bilo manje na raspolaganju. Upravljanje vremenom za osigurava vam alate i tehnike koji su potrebni da biste iskoristili svaku minutu.

Prepuna strategija testiranih na radnim mjestima za poboljšanje sustava koje trenutno koristite ili za njihovu zamjenu metodama koje su se pokazale boljima i koje osiguravaju uštedu vremena, ova knjiga iz renomirane serije Briefcase Books osigurat će vam: Strategije za usklađivanje pravog alata za uštedu vremena sa svakom situacijom Tehnike upravljanja za prepoznavanje i eliminiranje odugovlačenja Metode za rad usmjerene prema ciljevima tima pri čemu i nadalje kažete „NE! aktivnostima i idejama koje predstavljaju gubljenje vremena Prednosti života u kojem se upravlja vremenom neizmjerne su i neposredne, počevši od smanjenja stresa i frustracija pa do jačanja samopouzdanja i ispunjenja.

Uz pomoć Upravljanja vremenom otkrijte kako profesionalci iz gotovo svih industrija postižu više u manje vremena dok istovremeno smanjuju svakodnevno opterećenje. Glavna prednost za Vas, dok čitate lekcije iz ove knjige, bit će povećanje Vaše učinkovitosti na poslu.

Međutim, kao i druge knjige u Briefcase Books izdanjima, Upravljanje vremenom osmišljeno je da bi Vam osiguralo i više od toga. Namijenjeno je kao podrška i pomoć Vašim zaposlenicima na prvoj liniji da usavrše vlastite vještine upravljanja vremenom, za olakšavanje njihovog posla i za povećanje njihove učinkovitosti. Štoviše, pomoći će Vam da stečene vještine primijenite i izvan radnog mjesta – u Vašem domu, u odnosima s obitelji i prijateljima – ukratko, na Vaš život općenito.

  • Prevodilac: Ivan Šutalo
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2021
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 170x240
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

BRZE TEHNIKE KOJE JE JEDNOSTAVNO PRIMIJENITI S CILJEM BOLJEG KORIŠTENJA VAŠEG VREMENA, KAKO NA RADNOM MJESTU TAKO I IZVAN ISTOG Na današnjim radnim mjestima, koja se mijenjaju velikom brzinom, vrijeme nikad nije imalo veću vrijednost – niti ga je bilo manje na raspolaganju. Upravljanje vremenom za osigurava vam alate i tehnike koji su potrebni da biste iskoristili svaku minutu. Prepuna strategija testiranih na radnim mjestima za poboljšanje sustava koje trenutno koristite ili za njihovu zamjenu metodama koje su se pokazale boljima i koje osiguravaju uštedu vremena, ova knjiga iz renomirane serije Briefcase Books osigurat će vam: Strategije za usklađivanje pravog alata za uštedu vremena sa svakom situacijom Tehnike upravljanja za prepoznavanje i eliminiranje odugovlačenja Metode za rad usmjerene prema ciljevima tima pri čemu i nadalje kažete „NE! aktivnostima i idejama koje predstavljaju gubljenje vremena Prednosti života u kojem se upravlja vremenom neizmjerne su i neposredne, počevši od smanjenja stresa i frustracija pa do jačanja samopouzdanja i ispunjenja. Uz pomoć Upravljanja vremenom otkrijte kako profesionalci iz gotovo svih industrija postižu više u manje vremena dok istovremeno smanjuju svakodnevno opterećenje. Glavna prednost za Vas, dok čitate lekcije iz ove knjige, bit će povećanje Vaše učinkovitosti na poslu. Međutim, kao i druge knjige u Briefcase Books izdanjima, Upravljanje vremenom osmišljeno je da bi Vam osiguralo i više od toga. Namijenjeno je kao podrška i pomoć Vašim zaposlenicima na prvoj liniji da usavrše vlastite vještine upravljanja vremenom, za olakšavanje njihovog posla i za povećanje njihove učinkovitosti. Štoviše, pomoći će Vam da stečene vještine primijenite i izvan radnog mjesta – u Vašem domu, u odnosima s obitelji i prijateljima – ukratko, na Vaš život općenito.

Dodatne informacije

Izdavač Naklada Mate
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter