Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.023

Facebook slicica

Katalog

Unakrsna vatra

Unakrsna vatra

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-521-2900-3

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

na stanju

Šifra:

M8402

Broj strana:

336

Težina:

490 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

16,50 KM
na stanju

Kategorije:

Sadržaj:

Najveći slučaj Aleksa Krosa i njegov najgori neprijatelj...

Veliki Mozak se vratio željan osvete...

Čuju se svadbena zvona

Planovi za venčanje detektiva Aleksa Krosa i Bri moraju da pričekaju kad Aleksa pozovu na mesto savršeno izvedenog ubistva. Smaknuta su dva najkorumpiranija čoveka u Vašingtonu: prljavi kongresmen i nepošteni lobista. Neuhvatljivi snajperista se tu ne zaustavlja i nastavlja da ubija korumpirane političare, što pokreće bujicu teorija – da li je strelac heroj ili zlikovac koji je prigrabio zakon u svoje ruke?

Ubica se vraća

Slučaj se razbuktava pa FBI određuje agenta Maksa Sigela da ga istraži. Dok se Aleks i Sigel bore za nadležnost, ubistva se i dalje ređaju. Svima je jasno da ih izvršava profesionalac koji zna pojedinosti o kretanju žrtava – a takve podatke može imati samo vašingtonski insajder.

Uhvaćen u smrtonosnoj unakrsnoj vatri

Usred svega toga Aleksu stiže telefonski poziv od njegovog najljućeg protivnika Kajla Krejga. Veliki Mozak je u Vašingtonu i neće se smiriti dok zauvek ne ukloni Krosa i njegovu porodicu.

  • Originalni naziv: Cross Fire
  • Prevodilac: Milica Cvetković
  • Edicija: Serijal o Aleksu Krosu
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2018
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x170
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

    Detalji

    Najveći slučaj Aleksa Krosa i njegov najgori neprijatelj... Veliki Mozak se vratio željan osvete... Čuju se svadbena zvona Planovi za venčanje detektiva Aleksa Krosa i Bri moraju da pričekaju kad Aleksa pozovu na mesto savršeno izvedenog ubistva. Smaknuta su dva najkorumpiranija čoveka u Vašingtonu: prljavi kongresmen i nepošteni lobista. Neuhvatljivi snajperista se tu ne zaustavlja i nastavlja da ubija korumpirane političare, što pokreće bujicu teorija – da li je strelac heroj ili zlikovac koji je prigrabio zakon u svoje ruke? Ubica se vraća Slučaj se razbuktava pa FBI određuje agenta Maksa Sigela da ga istraži. Dok se Aleks i Sigel bore za nadležnost, ubistva se i dalje ređaju. Svima je jasno da ih izvršava profesionalac koji zna pojedinosti o kretanju žrtava – a takve podatke može imati samo vašingtonski insajder. Uhvaćen u smrtonosnoj unakrsnoj vatri Usred svega toga Aleksu stiže telefonski poziv od njegovog najljućeg protivnika Kajla Krejga. Veliki Mozak je u Vašingtonu i neće se smiriti dok zauvek ne ukloni Krosa i njegovu porodicu.

    Dodatne informacije

    Izdavač Laguna
    Preporuka Ne

    Tagovi Proizvoda

    Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

    Moja korpa

    Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

    Reklama

    Newsletter