Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

Mick Jagger

Mick Jagger

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-953-304-624-2

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K9532

Broj strana:

300

Težina:

490 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

35,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Jaggerov razuzdan život i neukrotiv duh

Potpuna biografija jedne od najvećih svjetskih rock ikona


Mick Jagger je vjerojatno posljednji od rock titana, premda ga čak i takav opis podcjenjuje. Tijekom protekle polovice stoljeća – od uzbudljivih šezdesetih i hedonističkih sedamdesetih preko živahnih osamdesetih i slobodnih devedesetih sve do jalove 2012. – Mick je ulazio u sve pore kulture kao malo tko prije njega.

I dok Rolling Stonesi slave svoju pedesetu obljetnicu, novinar i autor nekoliko bestselera New York Timesa, Christopher Andersen, u svojoj nam knjizi rasvjetljava mistiku koja okružuje jednu od najvećih i najutjecajnijih kulturnih ličnosti našega vremena. Temeljena na razgovorima s Mickovim najbližim prijateljima, članovima njegove obitelji, njegovim suprugama te brojnim ljubavnicama, kao i insajderima iz svijeta glazbene industrije, Andersonova knjiga otkriva nam dosad nepoznate pojedinosti i događaje iz Jaggerova vrlo burnog života.

Je li Mick junak iz pjesama Rolling Stonesa? Je li upravo on Jumpin’ Jack Flash? Street Fighting Man? Midnight Rambler? A Man of Wealth and Taste? On je sve to i, čini se, mnogo, mnogo više. Hvalisav, kočoperan, ponekad opak, uvijek očaravajući, sve nas je zarazio prije pola stoljeća i – za razliku od mnogih svojih nadarenih kolega – nikada nije pustio.
Skandal, novac, drama, glazba, slava, droga, seks i genijalnost – sve to, i još više, utjelovljeno je u čovjeku čije i samo ime definira cijelu jednu eru. Taj čovjek je Jagger. To je Mick.

  • Prevodilac: Petar Vujačić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2014
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 150x230
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Jaggerov razuzdan život i neukrotiv duh Potpuna biografija jedne od najvećih svjetskih rock ikona Mick Jagger je vjerojatno posljednji od rock titana, premda ga čak i takav opis podcjenjuje. Tijekom protekle polovice stoljeća – od uzbudljivih šezdesetih i hedonističkih sedamdesetih preko živahnih osamdesetih i slobodnih devedesetih sve do jalove 2012. – Mick je ulazio u sve pore kulture kao malo tko prije njega. I dok Rolling Stonesi slave svoju pedesetu obljetnicu, novinar i autor nekoliko bestselera New York Timesa, Christopher Andersen, u svojoj nam knjizi rasvjetljava mistiku koja okružuje jednu od najvećih i najutjecajnijih kulturnih ličnosti našega vremena. Temeljena na razgovorima s Mickovim najbližim prijateljima, članovima njegove obitelji, njegovim suprugama te brojnim ljubavnicama, kao i insajderima iz svijeta glazbene industrije, Andersonova knjiga otkriva nam dosad nepoznate pojedinosti i događaje iz Jaggerova vrlo burnog života. Je li Mick junak iz pjesama Rolling Stonesa? Je li upravo on Jumpin’ Jack Flash? Street Fighting Man? Midnight Rambler? A Man of Wealth and Taste? On je sve to i, čini se, mnogo, mnogo više. Hvalisav, kočoperan, ponekad opak, uvijek očaravajući, sve nas je zarazio prije pola stoljeća i – za razliku od mnogih svojih nadarenih kolega – nikada nije pustio. Skandal, novac, drama, glazba, slava, droga, seks i genijalnost – sve to, i još više, utjelovljeno je u čovjeku čije i samo ime definira cijelu jednu eru. Taj čovjek je Jagger. To je Mick.

Dodatne informacije

Izdavač VBZ
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter