Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Muzej umetnosti

Muzej umetnosti

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Amanda Renšo


ISBN:

978-86-7478-469-3

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

na stanju

Šifra:

B4898

Broj strana:

992

Težina:

5000 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

460,00 KM
na stanju

Kategorije:

Sadržaj:

Zamislite skoro 3000 najznačajnijih i najuticajnijih umetničkih dela iz čitavog sveta, okupljenih na jednom mestu. Sada zamislite da vas u obilazak takve kolekcije vode najugledniji kustosi, istoričari umetnosti i arheolozi kao vaši lični vodiči. Posle deset godina pripreme, uz udruženu stručnost globalnog tima od 100 specijalista, među kojima su mnogi najugledniji svetski stručnjaci za umetnost, Muzej umetnosti je vaša ulaznica za najveću umetničku kolekciju ikada okupljenu u jednoj knjizi.


Sa gotovo 1000 luksuzno opremljenih, izuzetno velikih stranica punih najznačajnijih umetničkih dela, uključujući i ona koja se mogu videti samo u privatnim kolekcijama i ona do kojih se mora putovati u zabačene delove sveta, Muzej umetnosti obuhvata period istorije čovečanstava od preko tri milenijuma i uključuje dela iz 650 muzeja i privatnih zbirki sa svih kontinenata. Počev od najstarijih poznatih pećinskih slika pa sve do današnjeg dana, ovaj umetnički poduhvat predstavlja pravo uživanje za oči i dušu i riznicu informacija za poznavaoce i ljubitelje umetnosti.

  • Prevodilac: Zvezdana Šelmić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2017
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 320x420
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Zamislite skoro 3000 najznačajnijih i najuticajnijih umetničkih dela iz čitavog sveta, okupljenih na jednom mestu. Sada zamislite da vas u obilazak takve kolekcije vode najugledniji kustosi, istoričari umetnosti i arheolozi kao vaši lični vodiči. Posle deset godina pripreme, uz udruženu stručnost globalnog tima od 100 specijalista, među kojima su mnogi najugledniji svetski stručnjaci za umetnost, Muzej umetnosti je vaša ulaznica za najveću umetničku kolekciju ikada okupljenu u jednoj knjizi. Sa gotovo 1000 luksuzno opremljenih, izuzetno velikih stranica punih najznačajnijih umetničkih dela, uključujući i ona koja se mogu videti samo u privatnim kolekcijama i ona do kojih se mora putovati u zabačene delove sveta, Muzej umetnosti obuhvata period istorije čovečanstava od preko tri milenijuma i uključuje dela iz 650 muzeja i privatnih zbirki sa svih kontinenata. Počev od najstarijih poznatih pećinskih slika pa sve do današnjeg dana, ovaj umetnički poduhvat predstavlja pravo uživanje za oči i dušu i riznicu informacija za poznavaoce i ljubitelje umetnosti.

Dodatne informacije

Izdavač Data status
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter