Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.254

Facebook slicica

Katalog

Vodič kroz povijest umjetnosti

Vodič kroz povijest umjetnosti

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-953-0-90117-9

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

V2848

Broj strana:

52

Težina:

450 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

26,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Vodič ponajprije prati razvoj umjetnosti na prostoru Europe, ali dotiče i one civilizacije koje su na bilo koji način utjecale na likovno-povijesna obilježja europske civilizacije. Vodič ima lentu i popratni tekst.

Lenta je podijeljena na četiri dijela: Dvije središnje trake obuhvaćaju reprodukcije umjetničkih djela pojedinih vremenskih i stilskih razdoblja predočenih kronološkim slijedom i čine središnji i temeljni dio lente. Reprodukcije umjetničkih djela prati tekst smješten na gornjoj i donjoj traci koji u sažetim, jezgrovitim natuknicama daje temeljne podatke o povijesnim okolnostima određenoga razdoblja koje su na različite načine utjecale na likovno stvaralaštvo. Svako je stilsko razdoblje predstavljeno najreprezentativnijim autorima i djelima tipičnima za određeni stil, pravac, krug ili grupu.

Radi lakšeg snalaženja, svako je stilsko razdoblje odvojeno različitom bojom podloge, a radi preciznijeg datiranja uz svako je djelo, osim imena autora i naziva djela, navedena i godina nastanka. Popratni tekst kroz natuknice daje temeljne podatke o svakom stilskom razdoblju ili umjetničkom smjeru.

Popraćen je dodatnim reprodukcijama umjetničkih djela, tlorisima, presjecima građevina itd. Boja podloge određenoga razdoblja ili smjera istovjetna je boji podloge na lenti.

  • Izdanje: 0
  • Godina: 2007
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 245x315
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Vodič ponajprije prati razvoj umjetnosti na prostoru Europe, ali dotiče i one civilizacije koje su na bilo koji način utjecale na likovno-povijesna obilježja europske civilizacije. Vodič ima lentu i popratni tekst. Lenta je podijeljena na četiri dijela: Dvije središnje trake obuhvaćaju reprodukcije umjetničkih djela pojedinih vremenskih i stilskih razdoblja predočenih kronološkim slijedom i čine središnji i temeljni dio lente. Reprodukcije umjetničkih djela prati tekst smješten na gornjoj i donjoj traci koji u sažetim, jezgrovitim natuknicama daje temeljne podatke o povijesnim okolnostima određenoga razdoblja koje su na različite načine utjecale na likovno stvaralaštvo. Svako je stilsko razdoblje predstavljeno najreprezentativnijim autorima i djelima tipičnima za određeni stil, pravac, krug ili grupu. Radi lakšeg snalaženja, svako je stilsko razdoblje odvojeno različitom bojom podloge, a radi preciznijeg datiranja uz svako je djelo, osim imena autora i naziva djela, navedena i godina nastanka. Popratni tekst kroz natuknice daje temeljne podatke o svakom stilskom razdoblju ili umjetničkom smjeru. Popraćen je dodatnim reprodukcijama umjetničkih djela, tlorisima, presjecima građevina itd. Boja podloge određenoga razdoblja ili smjera istovjetna je boji podloge na lenti.

Dodatne informacije

Izdavač Školska knjiga
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter