Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.205

Facebook slicica

Katalog

Umijeće nekonformizma - Postavi vlastita pravila, živi život kakav oduvijek priželjkuješ i promijeni svijet

Umijeće nekonformizma - Postavi vlastita pravila, živi život kakav oduvijek priželjkuješ i promijeni svijet

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-953-304-399-9

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K7464

Broj strana:

265

Težina:

300 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

33,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Ne morate živjeti svoj život onako kako to drugi od vas očekuju. Možete postići puno više ako uzmete sudbinu u svoje ruke i odlučite početi ostvarivati svoje najdublje snove. Jedino čovjek koji živi u skladu sa svojim istinskim potrebama može i drugima biti od pomoći. Zato počnite još danas! Sigurno će biti onih koji će vas pokušati spriječiti u ostvarivanju vaših zamisli. Ignorirajte ih!
Autor
Kako pronaći ono što život čini vrijednim življenja, kako ne robovati normama i stereotipima društva te kako u konačnici mijenjati svoj svijet, otkriva nam knjiga Umijeće nekonformizma. Nastala kao proširena verzija svojevrsnog internetskog proglasa koji je autor objavio na svojemu blogu i time inicijalno privukao brojne čitatelje, Umijeće nekonformizma nudi potpuno drugačiji pogled na stvarnost te predlaže alternativne načine na koje možemo početi živjeti svoj život i utjecati na svijet koji nas okružuje. Ova knjiga će vas inspirirati i probuditi vas. Ona će pozitivno utjecati na vaše snove, potičući vas da ih živite, a ne samo sanjate. Konačno, poslužit će vam kao svojevrsni vodič u kreiranju novoga života, onog koji živite prema vašim jedinstvenim pravilima i u kojemu uživate ispunjeni vašom novom, bogatijom svakodnevicom.
Chris Guillebeau je veliki borac za strast i slobodu. On pokušava pronaći uvijek nove i originalne načine na koje možemo živjeti svoj život. Oštro se protivi tradicionalnim ulogama koje nam je društvo namijenilo, smatrajući da one ograničavaju i sputavaju našu urođenu kreativnost.
Budući da uspješno živi prema vlastitim životnim načelima, postao je uzor svim onima koji žele krenuti istim putem - putem oslobođenja i samospoznaje.
Konvencionalan svijet koji poznajemo nestaje. Ta činjenica odgovara onima koji su oduvijek znali da postoji ispravniji put življenja -studentima, aktivistima, umjetnicima... Ova knjiga će vam pomoći da počnete živjeti prema vlastitim pravilima te vam omogućiti pristup brojnim bogatstvima života.
Pamela Slim

  • Originalni naziv: The Art of non - conformity...
  • Prevodilac: Alma Keser Brozović
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2012
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x200
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Ne morate živjeti svoj život onako kako to drugi od vas očekuju. Možete postići puno više ako uzmete sudbinu u svoje ruke i odlučite početi ostvarivati svoje najdublje snove. Jedino čovjek koji živi u skladu sa svojim istinskim potrebama može i drugima biti od pomoći. Zato počnite još danas! Sigurno će biti onih koji će vas pokušati spriječiti u ostvarivanju vaših zamisli. Ignorirajte ih! Autor Kako pronaći ono što život čini vrijednim življenja, kako ne robovati normama i stereotipima društva te kako u konačnici mijenjati svoj svijet, otkriva nam knjiga Umijeće nekonformizma. Nastala kao proširena verzija svojevrsnog internetskog proglasa koji je autor objavio na svojemu blogu i time inicijalno privukao brojne čitatelje, Umijeće nekonformizma nudi potpuno drugačiji pogled na stvarnost te predlaže alternativne načine na koje možemo početi živjeti svoj život i utjecati na svijet koji nas okružuje. Ova knjiga će vas inspirirati i probuditi vas. Ona će pozitivno utjecati na vaše snove, potičući vas da ih živite, a ne samo sanjate. Konačno, poslužit će vam kao svojevrsni vodič u kreiranju novoga života, onog koji živite prema vašim jedinstvenim pravilima i u kojemu uživate ispunjeni vašom novom, bogatijom svakodnevicom. Chris Guillebeau je veliki borac za strast i slobodu. On pokušava pronaći uvijek nove i originalne načine na koje možemo živjeti svoj život. Oštro se protivi tradicionalnim ulogama koje nam je društvo namijenilo, smatrajući da one ograničavaju i sputavaju našu urođenu kreativnost. Budući da uspješno živi prema vlastitim životnim načelima, postao je uzor svim onima koji žele krenuti istim putem - putem oslobođenja i samospoznaje. Konvencionalan svijet koji poznajemo nestaje. Ta činjenica odgovara onima koji su oduvijek znali da postoji ispravniji put življenja -studentima, aktivistima, umjetnicima... Ova knjiga će vam pomoći da počnete živjeti prema vlastitim pravilima te vam omogućiti pristup brojnim bogatstvima života. Pamela Slim

Dodatne informacije

Izdavač VBZ
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter