Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

Umeće poslovnog ratovanja

Umeće poslovnog ratovanja

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Dejvid Braun


ISBN:

9788661520075

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 14 dana

Šifra:

D1828

Broj strana:

318

Težina:

650 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

26,00 KM
do 14 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Više od bilo koje pojedinačne taktike, vizija i fokusiranost razdvajaju sjajne od prosečnih lidera.

Biznis je borba za opstanak. U svakom poslovnom ratu lideri odmeravaju snage u težnji ka svojim ciljevima, smišljajući strategije i organizuju resurse da bi došlo do pobede. Uspeh često zavisi od najsitnijih detalja; čitava imperija može da se sruši zbog jedne taktičke greške. Na kraju jedna strana trijumfuje - a samo je pobeda važna.

Dejvid Braun, voditelj popularnog podkasta Poslovni ratovi, vešto smešta neka od najvećih poslovnih rivalstava iz savremenog doba u kontekst ideja i pragmatičnih saveta cenjenog kineskog vojnog stratega Sun Cua. Svako rivalstvo koje proučava predstavlja priču o nadmudrivanju, suprotstavljenim strategijama i iskorišćenim resursima. Braun nam pokazuje uspon mnogih kompanija koje pobeđuju konkurente, smišljaju inovativne planove i prilagođavaju se promenljivim društvenim potrebama. Šta im je cilj? Da ostanu ispred konkurencije i postanu titani u svojoj privrednoj grani.

Prikupljajući razne uvide do kojih je došao u preko stotinu epizoda svog podkasta, kao i u opsežnom istraživanju koje je trajalo duže od godinu dana, Braun je pronašao intrigantnu formulu koja popularnu istoriju koristi kao mamac kojim privlači čitaoce. Priče u ovoj knjizi su očaravajuće, a pouke koje ćete izvući - o domišljatosti, odlučnosti, strpljenju, karakteru, lukavosti i drugim osobinama koje vode ka poslovnom uspehu - biće vam od neprocenjive vrednosti bilo da ste frilenser bilo generalni direktor multinacionalne kompanije.

  • Originalni naziv: The Art of Business Wars...
  • Prevodilac: Mirjana Ivanji
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2022
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x210
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Više od bilo koje pojedinačne taktike, vizija i fokusiranost razdvajaju sjajne od prosečnih lidera. Biznis je borba za opstanak. U svakom poslovnom ratu lideri odmeravaju snage u težnji ka svojim ciljevima, smišljajući strategije i organizuju resurse da bi došlo do pobede. Uspeh često zavisi od najsitnijih detalja; čitava imperija može da se sruši zbog jedne taktičke greške. Na kraju jedna strana trijumfuje - a samo je pobeda važna. Dejvid Braun, voditelj popularnog podkasta Poslovni ratovi, vešto smešta neka od najvećih poslovnih rivalstava iz savremenog doba u kontekst ideja i pragmatičnih saveta cenjenog kineskog vojnog stratega Sun Cua. Svako rivalstvo koje proučava predstavlja priču o nadmudrivanju, suprotstavljenim strategijama i iskorišćenim resursima. Braun nam pokazuje uspon mnogih kompanija koje pobeđuju konkurente, smišljaju inovativne planove i prilagođavaju se promenljivim društvenim potrebama. Šta im je cilj? Da ostanu ispred konkurencije i postanu titani u svojoj privrednoj grani. Prikupljajući razne uvide do kojih je došao u preko stotinu epizoda svog podkasta, kao i u opsežnom istraživanju koje je trajalo duže od godinu dana, Braun je pronašao intrigantnu formulu koja popularnu istoriju koristi kao mamac kojim privlači čitaoce. Priče u ovoj knjizi su očaravajuće, a pouke koje ćete izvući - o domišljatosti, odlučnosti, strpljenju, karakteru, lukavosti i drugim osobinama koje vode ka poslovnom uspehu - biće vam od neprocenjive vrednosti bilo da ste frilenser bilo generalni direktor multinacionalne kompanije.

Dodatne informacije

Izdavač Harmonija
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter