Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.231

Facebook slicica

Katalog

Ukleta kuća

Ukleta kuća

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-7928-391-7

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K9311

Broj strana:

217

Težina:

220 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

19,90 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Tri generacije porodice Leonides živele su naizgled složno pod istim krovom i pod budnim okom rodonačelnika loze Aristida, sve do njegove iznenadne smrti. Aristidova smrt odigrala se pod nerazjašnjenim okolnostima i takva situacija dodatno je odložila brak između unuke Sofije i mladog Čarlsa. Zato Čarls odlučuje da se umiješa u razjašnjenje slučaja i taman kada se činilo da se situacija smiruje, ubistvo dadilje odagnalo je svaku sumnju u to da je ubica sve vrijeme s njima u ukletoj kući.

Ova knjiga mi je jedna od omiljenih. Smišljala sam je godinama, razmišljala o njoj, razrađivala je govoreći sebi: Jednog dana, kad budem imala dovoljno vremena i poželim da se dobro zabavim, počeću da je pišem! Želim da istaknem ovo: od pet napisanih knjiga samo jedna predstavlja pravo zadovoljstvo, ostale su posao. Ukleta kuća bila je pravo zadovoljstvo.
Agata Kristi

  • Originalni naziv: Crooked House
  • Prevodilac: Olivera Nićiforović Babac
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2013
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Bosna i Hercegovina
  • Stanje: Nova

Detalji

Tri generacije porodice Leonides živele su naizgled složno pod istim krovom i pod budnim okom rodonačelnika loze Aristida, sve do njegove iznenadne smrti. Aristidova smrt odigrala se pod nerazjašnjenim okolnostima i takva situacija dodatno je odložila brak između unuke Sofije i mladog Čarlsa. Zato Čarls odlučuje da se umiješa u razjašnjenje slučaja i taman kada se činilo da se situacija smiruje, ubistvo dadilje odagnalo je svaku sumnju u to da je ubica sve vrijeme s njima u ukletoj kući. Ova knjiga mi je jedna od omiljenih. Smišljala sam je godinama, razmišljala o njoj, razrađivala je govoreći sebi: Jednog dana, kad budem imala dovoljno vremena i poželim da se dobro zabavim, počeću da je pišem! Želim da istaknem ovo: od pet napisanih knjiga samo jedna predstavlja pravo zadovoljstvo, ostale su posao. Ukleta kuća bila je pravo zadovoljstvo. Agata Kristi

Dodatne informacije

Izdavač Mladinska knjiga
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter