Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.205

Facebook slicica

Katalog

Ugovor o doživotnom izdržavanju

Ugovor o doživotnom izdržavanju

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

600257

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

V1719

Broj strana:

470

Težina:

428 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

24,10 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Ovaj rad predstavlja infrastrukturu za stručno-pravničko oblikovanje ugovorne isprave ugovora o doživotnom izdržavanju i može da pomogne u procesuiranju konkretnih sporova o ugovoru o doživotnom izdržavanju.

Težina ovog Stručnog podsjetnika dati su primjeri ugovornih isprava ugovora o doživotnom izdržavanju (8 primjera i 1 aneks ugovora) i podnesci relevantni za realizaciju ugovora o doživotnom izdržavanju.

U cilju jasnijih objašnjenja određenih instituta, u prvom dijelu Stručnog podsjetnika korišćeni su pojedini citati sentenci iz sudskih odluka koje se daju autonomno u drugom dijelu Stručnog podsjetnika, pa ima određenih ponavljanja sentenci sudskih odluka.

Stručni podsjetnik je pisan sa željom da pomogne svima onima koje zanimaju praktični aspekti ugovora o doživotnom izdržavanju.
Ovaj Stručni podsjetnik je prvenstveno namijenjen pravnicima svih profesionalnih opredjelenja: advokatima. Sudijama, tužiocima, javnim pravobraniocima, diplomiranim pravnicima u centrima za socijalni rad, gerontološkim centrima, bolnicama kao i svima onima koji u svakodnevnom radu dolaze u kontakt s materijom ugovora o doživotnom izdržavanju.

  • Izdanje: 2
  • Godina: 2011
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 210x150
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Ovaj rad predstavlja infrastrukturu za stručno-pravničko oblikovanje ugovorne isprave ugovora o doživotnom izdržavanju i može da pomogne u procesuiranju konkretnih sporova o ugovoru o doživotnom izdržavanju. Težina ovog Stručnog podsjetnika dati su primjeri ugovornih isprava ugovora o doživotnom izdržavanju (8 primjera i 1 aneks ugovora) i podnesci relevantni za realizaciju ugovora o doživotnom izdržavanju. U cilju jasnijih objašnjenja određenih instituta, u prvom dijelu Stručnog podsjetnika korišćeni su pojedini citati sentenci iz sudskih odluka koje se daju autonomno u drugom dijelu Stručnog podsjetnika, pa ima određenih ponavljanja sentenci sudskih odluka. Stručni podsjetnik je pisan sa željom da pomogne svima onima koje zanimaju praktični aspekti ugovora o doživotnom izdržavanju. Ovaj Stručni podsjetnik je prvenstveno namijenjen pravnicima svih profesionalnih opredjelenja: advokatima. Sudijama, tužiocima, javnim pravobraniocima, diplomiranim pravnicima u centrima za socijalni rad, gerontološkim centrima, bolnicama kao i svima onima koji u svakodnevnom radu dolaze u kontakt s materijom ugovora o doživotnom izdržavanju.

Dodatne informacije

Izdavač Građevinska knjiga
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter