Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.025

Facebook slicica

Katalog

Veterinarska imunologija - Načela i primjena

Veterinarska imunologija - Načela i primjena

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-953-176-591-6

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

na stanju

Šifra:

B2058

Broj strana:

256

Težina:

812 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

115,00 KM
na stanju

Kategorije:

Sadržaj:

njiga Klinička imunologija pasa i mačaka (1. izdanje 1998. g., 2. izdanje 2008. g.), autora Michaela J. Daya, godinama se koristi kao pomoć i izvor informacija o imunologiji pasa i mačaka.

Najnoviji udžbenik, napisan u suradnji s profesorom Ronaldom Schultzom, prati i nadopunjava nastavnu građu iz imunologije. U ovaj su udžbenik autori uvrstili i neke nove životinjske vrste pa se tako, osim imunologije malih životinja, obrađuje i imunologija velikih životinja, što studentima omogućuje jasan uvid u smisao prikazanog gradiva kao i njegovu primjenu u dijagnostici bolesti u svakodnevnoj kliničkoj praksi.

Posebnost knjige čini 15 kliničkih slučajeva, koji su ujedno i prikaz 15 različitih imunosno posredovanih bolesti popraćenih izvrsnim fotografijama i grafikonima u boji. Ovaj je udžbenik sažet i prikladan za studente veterinarske medicine te neizostavan priručnik veterinarima praktičarima.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2013
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 210x270
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

njiga Klinička imunologija pasa i mačaka (1. izdanje 1998. g., 2. izdanje 2008. g.), autora Michaela J. Daya, godinama se koristi kao pomoć i izvor informacija o imunologiji pasa i mačaka. Najnoviji udžbenik, napisan u suradnji s profesorom Ronaldom Schultzom, prati i nadopunjava nastavnu građu iz imunologije. U ovaj su udžbenik autori uvrstili i neke nove životinjske vrste pa se tako, osim imunologije malih životinja, obrađuje i imunologija velikih životinja, što studentima omogućuje jasan uvid u smisao prikazanog gradiva kao i njegovu primjenu u dijagnostici bolesti u svakodnevnoj kliničkoj praksi. Posebnost knjige čini 15 kliničkih slučajeva, koji su ujedno i prikaz 15 različitih imunosno posredovanih bolesti popraćenih izvrsnim fotografijama i grafikonima u boji. Ovaj je udžbenik sažet i prikladan za studente veterinarske medicine te neizostavan priručnik veterinarima praktičarima.

Dodatne informacije

Izdavač Medicinska naklada
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter