Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Knjiga životnih zakona

Knjiga životnih zakona

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

9789531415446

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 14 dana

Šifra:

V5538

Broj strana:

614

Težina:

500 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

49,90 KM
do 14 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Knjiga životnih zakona prepuna je mudrosti koje autor crpi iz svetih spisa najznačajnijih svjetskih religija i raznih škola filozofske misli, kao i od znanstvenika, umjetnika, povjesničara… Cilj joj je pripomoći ljudima svih životnih dobi da nauče više o univerzalnim životnim istinama i transcendiraju suvremeno doba i posebnosti pojedinih kultura.

John Marks Templeton ta je duhovna načela iznio kao djelotvorna, praktična i provediva pomagala kojima čovjek može doći do radosnog i korisnog života. Dvije stotine odabranih životnih zakona nude važne pouke za životni put koje svatko od nas može naučiti i odlučiti se za život u skladu s njima. Svaki je zakon predstavljen u obliku zasebnog eseja, s primjenama, mišljenjima, pričama, primjerima i navodima koji naglašavaju valjanost tog zakona. Knjiga životnih zakona će vas nadahnuti, ali i potaknuti i pomoći vam da dublje promislite o zakonima prema kojima živite te da uberete plodove njihove praktične primjene.

Premda ovu knjigu možete čitati kao poticajno djelo, tekst je organiziran poput akademskog nastavnog programa. Zakoni su raspodijeljeni na četrdeset tjedana uobičajenih za jednu školsku godinu, a na koncu svakog tjedna ponavljaju se najvažnije misli iz iznijete građe, kao i vježbe usmjeravanja za provođenje zakona u stvarnome životu. Ova knjiga može poslužiti kao koristan vodič i svrsishodan obrazovni program za pojedince, skupine, fakultete i škole.

  • Originalni naziv: Worldwide Laws of Life...
  • Izdanje: 2
  • Godina: 2016
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 170x240
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Knjiga životnih zakona prepuna je mudrosti koje autor crpi iz svetih spisa najznačajnijih svjetskih religija i raznih škola filozofske misli, kao i od znanstvenika, umjetnika, povjesničara… Cilj joj je pripomoći ljudima svih životnih dobi da nauče više o univerzalnim životnim istinama i transcendiraju suvremeno doba i posebnosti pojedinih kultura. John Marks Templeton ta je duhovna načela iznio kao djelotvorna, praktična i provediva pomagala kojima čovjek može doći do radosnog i korisnog života. Dvije stotine odabranih životnih zakona nude važne pouke za životni put koje svatko od nas može naučiti i odlučiti se za život u skladu s njima. Svaki je zakon predstavljen u obliku zasebnog eseja, s primjenama, mišljenjima, pričama, primjerima i navodima koji naglašavaju valjanost tog zakona. Knjiga životnih zakona će vas nadahnuti, ali i potaknuti i pomoći vam da dublje promislite o zakonima prema kojima živite te da uberete plodove njihove praktične primjene. Premda ovu knjigu možete čitati kao poticajno djelo, tekst je organiziran poput akademskog nastavnog programa. Zakoni su raspodijeljeni na četrdeset tjedana uobičajenih za jednu školsku godinu, a na koncu svakog tjedna ponavljaju se najvažnije misli iz iznijete građe, kao i vježbe usmjeravanja za provođenje zakona u stvarnome životu. Ova knjiga može poslužiti kao koristan vodič i svrsishodan obrazovni program za pojedince, skupine, fakultete i škole.

Dodatne informacije

Izdavač Mozaik knjiga
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter