Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Spavanje - Brazeltonov pristup

Spavanje - Brazeltonov pristup

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-953-6827-44-2

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

treba provjera

Šifra:

B6562

Broj strana:

136

Težina:

500 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

24,00 KM
treba provjera

Kategorije:

Sadržaj:

Miran san tijekom cijele noći. Svi iscrpljeni mladi roditelji žude za čarobnim trenucima kada beba spava cijelu noć. Što poduzeti da moja beba noću spava? Kako joj mogu pomoći da prespava noć? Kada se ona probudi, probudim se i ja, a onda ne mogu više zaspati. Trebam li spavati s njom? Ako trebam, kako ću je poslije odviknuti od spavanja u mom krevetu? Većina roditelja priželjkuje i večeri kada će njihov već malo stariji mališan, aktivan i željan neprestane pažnje, moći otići na spavanje bez nekog posebnog rituala koji im oduzima po nekoliko sati. U razdoblju u kojem im je djetetovo spavanje najvažnija briga, roditelji zaslužuju odgovore. U ovoj mudroj i praktičnoj knjizi, dr. Brazelton i dr. Sparrow nude nam svoje znanje i stručno iskustvo. Mudri savjeti o:
- Produljivanju bebinog sna
- Buđenjima usred noći
- Ranom jutarnjem buđenju
- Hodanju u snu
- Pričanju u snu
- Strahovima i noćnim morama
- Prijelazu iz krevetića za bebe u pravi krevet
- Mokrenju u krevet
- Učinkovitim ritualima pred odlazak na spavanje
- Problemima s uspavljivanjem i spavanjem
- Odlučivanju o spavanju u roditeljskom krevetu T. Berry Brazelton, dr. med., svjetski poznati pedijatar i osnivač prestižne jedinice za razvoj djeteta pri Dječjoj klinici Boston, klinički profesor pedijatrije, emeritus, na medicinskoj školi Sveučilišta Harvard.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2006
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x200
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Miran san tijekom cijele noći. Svi iscrpljeni mladi roditelji žude za čarobnim trenucima kada beba spava cijelu noć. Što poduzeti da moja beba noću spava? Kako joj mogu pomoći da prespava noć? Kada se ona probudi, probudim se i ja, a onda ne mogu više zaspati. Trebam li spavati s njom? Ako trebam, kako ću je poslije odviknuti od spavanja u mom krevetu? Većina roditelja priželjkuje i večeri kada će njihov već malo stariji mališan, aktivan i željan neprestane pažnje, moći otići na spavanje bez nekog posebnog rituala koji im oduzima po nekoliko sati. U razdoblju u kojem im je djetetovo spavanje najvažnija briga, roditelji zaslužuju odgovore. U ovoj mudroj i praktičnoj knjizi, dr. Brazelton i dr. Sparrow nude nam svoje znanje i stručno iskustvo. Mudri savjeti o: - Produljivanju bebinog sna - Buđenjima usred noći - Ranom jutarnjem buđenju - Hodanju u snu - Pričanju u snu - Strahovima i noćnim morama - Prijelazu iz krevetića za bebe u pravi krevet - Mokrenju u krevet - Učinkovitim ritualima pred odlazak na spavanje - Problemima s uspavljivanjem i spavanjem - Odlučivanju o spavanju u roditeljskom krevetu T. Berry Brazelton, dr. med., svjetski poznati pedijatar i osnivač prestižne jedinice za razvoj djeteta pri Dječjoj klinici Boston, klinički profesor pedijatrije, emeritus, na medicinskoj školi Sveučilišta Harvard.

Dodatne informacije

Izdavač Ostvarenje
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter