Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.025

Facebook slicica

Katalog

Patologija - Peto, preuređeno i dopunjeno izdanje

Patologija - Peto, preuređeno i dopunjeno izdanje

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-953-176-813-9

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

B2057

Broj strana:

886

Težina:

2600 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

185,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Peto je izdanje udžbenika Patologije, u odnosu na četvrto, doživjelo minimalne preinake, samo tamo gdje je to bilo prijeko potrebno. Ispravljena je većina tipografskih i činjeničnih grešaka koje su uočene u prethodnom izdanju, u neka su poglavlja unešena novija dostignuća znanosti i rezultati koji su proistekli iz nedavno završenih kliničkopatoloških studija. Promjene teksta odnose se i na neke od novijih izmjena terminologije, neke od bitnih inačica kao i na podatke koji su važni za kliničku primjenu patologije.

Radi pojašnjenja teksta i nekih osnovnih principa patologije, u ovo peto izdanje unijet je velik broj novih slika i nekoliko shematskih crteža. U želji da broj stranica udžbenika ostane isti i da se tako održi niža, studentima prihvatljiva cijena knjige, izostavljeni su neki manje važni detalji kao i pojedinosti bez kojih se glavna poruka teksta ne mijenja.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2017
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 210x270
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Peto je izdanje udžbenika Patologije, u odnosu na četvrto, doživjelo minimalne preinake, samo tamo gdje je to bilo prijeko potrebno. Ispravljena je većina tipografskih i činjeničnih grešaka koje su uočene u prethodnom izdanju, u neka su poglavlja unešena novija dostignuća znanosti i rezultati koji su proistekli iz nedavno završenih kliničkopatoloških studija. Promjene teksta odnose se i na neke od novijih izmjena terminologije, neke od bitnih inačica kao i na podatke koji su važni za kliničku primjenu patologije. Radi pojašnjenja teksta i nekih osnovnih principa patologije, u ovo peto izdanje unijet je velik broj novih slika i nekoliko shematskih crteža. U želji da broj stranica udžbenika ostane isti i da se tako održi niža, studentima prihvatljiva cijena knjige, izostavljeni su neki manje važni detalji kao i pojedinosti bez kojih se glavna poruka teksta ne mijenja.

Dodatne informacije

Izdavač Medicinska naklada
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter