Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Zbirka riješenih zadataka za dodatnu nastavu iz matematike za VII razred osnove škole

Zbirka riješenih zadataka za dodatnu nastavu iz matematike za VII razred osnove škole

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-9958-31-377-6

Ilustracija:

Da - crno-bijelo

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

M1436

Broj strana:

253

Težina:

450 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

15,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Zbirka riješenih zadataka za dodatnu nastavu iz matematike za VII razred osnovne škole, prvenstveno je namijenjena učenicima sedmog razreda za pripremu za općinska i kantonalna takmičenja. Također, namijenjena je i nastavnicima i profesorima matematike škola za što bolju pripremu učenika sedmog razreda, za takmičenja i proširivanje znanja iz matematike. Naravno, ovu Zbirku mogu koristit svi učenici kako bi što bolje savladali predmet matematika.
Zadaci su birani tako, da u potpunosti pokrivaju oblasti koje su zastupljene na takmičarskim testovima koji učenici rješavaju na takmičenjima, ali i na prijemnim ispitima i u toku obrazovanja u osnovnoj školi. Namjera nam je da zadaci svojom težinom zadovolje interesovanja i zahtjeve svih učenika, posebno učenika koji su razvili afinitet prema matematici.
Zadaci su raspoređeni u četiri poglavlja, a to su: Skupovi brojeva (Cijeli brojevi i Racionalni brojevi), Planimetrija (Trougao i Četverougao), Razni zadaci i Rješenja.
Nadamo se da će Zbirka riješenih zadataka za dodatnu nastavu iz matematike za VII razred osnovne škole, biti od koristi učenicima koji traže nešto više od onoga što nalaze u knjigama i zbirkama za redovnu nastavu iz matematike, te im omogućiti kompletno utvrđivanje, ponavljanje i samostalno vježbanje.
Strogo je zabranjeno kopiranje Zbirke bez odobrenja autora.
Svjesni činjenice da je moglo doći do propusta u pisanju ove Zbirke, unaprijed se zahvaljujemo svim pažljivim čitaocimana na argumentovanim primjedbama za poboljšanje kvaliteta ove Zbirke.
Recenzenti Zbirke su Mr. sc. Edis Mekić, prof. I Mr. sc. Sanja Bosankić, prof.
Na kraju, želimo posebnu zahvalnost izraziti recenzentima koji su svojim primjedbama i prijedlozima uticali na poboljšanje kvaliteta Zbirke.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2018
  • Jezik: Bosanski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 170x240
  • Zemlja porijekla: Bosna i Hercegovina
  • Stanje: Nova

Detalji

Zbirka riješenih zadataka za dodatnu nastavu iz matematike za VII razred osnovne škole, prvenstveno je namijenjena učenicima sedmog razreda za pripremu za općinska i kantonalna takmičenja. Također, namijenjena je i nastavnicima i profesorima matematike škola za što bolju pripremu učenika sedmog razreda, za takmičenja i proširivanje znanja iz matematike. Naravno, ovu Zbirku mogu koristit svi učenici kako bi što bolje savladali predmet matematika. Zadaci su birani tako, da u potpunosti pokrivaju oblasti koje su zastupljene na takmičarskim testovima koji učenici rješavaju na takmičenjima, ali i na prijemnim ispitima i u toku obrazovanja u osnovnoj školi. Namjera nam je da zadaci svojom težinom zadovolje interesovanja i zahtjeve svih učenika, posebno učenika koji su razvili afinitet prema matematici. Zadaci su raspoređeni u četiri poglavlja, a to su: Skupovi brojeva (Cijeli brojevi i Racionalni brojevi), Planimetrija (Trougao i Četverougao), Razni zadaci i Rješenja. Nadamo se da će Zbirka riješenih zadataka za dodatnu nastavu iz matematike za VII razred osnovne škole, biti od koristi učenicima koji traže nešto više od onoga što nalaze u knjigama i zbirkama za redovnu nastavu iz matematike, te im omogućiti kompletno utvrđivanje, ponavljanje i samostalno vježbanje. Strogo je zabranjeno kopiranje Zbirke bez odobrenja autora. Svjesni činjenice da je moglo doći do propusta u pisanju ove Zbirke, unaprijed se zahvaljujemo svim pažljivim čitaocimana na argumentovanim primjedbama za poboljšanje kvaliteta ove Zbirke. Recenzenti Zbirke su Mr. sc. Edis Mekić, prof. I Mr. sc. Sanja Bosankić, prof. Na kraju, želimo posebnu zahvalnost izraziti recenzentima koji su svojim primjedbama i prijedlozima uticali na poboljšanje kvaliteta Zbirke.

Dodatne informacije

Izdavač Off-Set
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter