Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.023

Facebook slicica

Katalog

Obiteljska pedagogija

Obiteljska pedagogija

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

9789926412043

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

na stanju

Šifra:

B3637

Broj strana:

506

Težina:

927 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

30,00 KM
na stanju

Kategorije:

Sadržaj:

Monografija Obiteljska pedagogija nastala je kao rezultat našeg višegodišnjeg rada i druženja s različitim kategorijama odgajanika od predškolske dobi, do zrele i odrasle dobi koji su dolazili iz različitih obiteljskih sustava s raznovrsnim općim i univerzalnim, posebnim i pojedinačnim karakteristikama.

Veliki broj odgajanika se nalazio pred problemima kako održati funkcionalnom obitelj u doba disbalansa između morfostaze i morfogeneze i preveniranja disfunkcionalnosti i obavljati uspješno zadatke koje je pred njega postavljala škola i drugi odgojni faktori. Iako nam je znano da svaku obitelj krase pozitivne karakteristike kao što su: predanost, pozitivna komunikacija, duhovna orijentacija, uvažavanje i privrženost, zajedničko vrijeme i sposobnost izlaziti na kraj sa stresom, rijetkost je bila susresti odgajanika koji potječe iz tako savršene i funkcionalne obitelji.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2017
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 170x240
  • Zemlja porijekla: Bosna i Hercegovina
  • Stanje: Nova

Detalji

Monografija Obiteljska pedagogija nastala je kao rezultat našeg višegodišnjeg rada i druženja s različitim kategorijama odgajanika od predškolske dobi, do zrele i odrasle dobi koji su dolazili iz različitih obiteljskih sustava s raznovrsnim općim i univerzalnim, posebnim i pojedinačnim karakteristikama. Veliki broj odgajanika se nalazio pred problemima kako održati funkcionalnom obitelj u doba disbalansa između morfostaze i morfogeneze i preveniranja disfunkcionalnosti i obavljati uspješno zadatke koje je pred njega postavljala škola i drugi odgojni faktori. Iako nam je znano da svaku obitelj krase pozitivne karakteristike kao što su: predanost, pozitivna komunikacija, duhovna orijentacija, uvažavanje i privrženost, zajedničko vrijeme i sposobnost izlaziti na kraj sa stresom, rijetkost je bila susresti odgajanika koji potječe iz tako savršene i funkcionalne obitelji.

Dodatne informacije

Izdavač Sveučilište Hercegovina
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter