Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Melanom

Melanom

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-9958-03330-4-9

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

M1429

Broj strana:

393

Težina:

945 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

90,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Predgovor

Knjiga koja stoji pred Vama je plod požrtvovanog višegodišnjeg rada ljekara, koji su svako u svojoj specijalnosti, usmjereni na dijagnostikovanje i terapiju pacijenata oboljelih od melanoma.
Namijenjena je ljekarima na specijalizaciji subspecijalizaciji iz dermatologije, patologije, hirurgije, onkologije i radiologije, ali i studentima medicine kao dodatna literatura.

U zadnjih 10 godina dešava se prava evolucija u dijagnosticiranju i liječenju melanom. Nova saznanja o biologiji melanoma i njegovoj heterogenosti kao važnom uzroku rezistencije ovog tumora na onkološku terapiju, te identificiranju mutacija važnih za razvoj melanoma rezultiralo je pojavom novih terapijskih opcija koje je pratio i napredak u molekularnoj dijagnostici.

U pisanju su učestvovali dermatoto patolozi, radiolozi, hirurzi i onkolozi.

Mi smo pisanje ove knjige započeli još 2014. godine, ali upravo zahvaljujući nevjerovatnoj brzini pristizanja novih infomiacija knjiga je, na našu radost, doižvljavala korigovanja svakih par mjeseci. Nadamo se da će prvo izdanje knjige ispuniti svoj cilj i dati vam informacije, o svim aspektima dijagnostike i ljuečenja melanoma uz našu želju da se napredak u liječenju melanoma nastavi i da naša knjiga ubrzo zastari

Autor i saradnici

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2018
  • Jezik: Bosanski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 170x225
  • Zemlja porijekla: Bosna i Hercegovina
  • Stanje: Nova

Detalji

Predgovor Knjiga koja stoji pred Vama je plod požrtvovanog višegodišnjeg rada ljekara, koji su svako u svojoj specijalnosti, usmjereni na dijagnostikovanje i terapiju pacijenata oboljelih od melanoma. Namijenjena je ljekarima na specijalizaciji subspecijalizaciji iz dermatologije, patologije, hirurgije, onkologije i radiologije, ali i studentima medicine kao dodatna literatura. U zadnjih 10 godina dešava se prava evolucija u dijagnosticiranju i liječenju melanom. Nova saznanja o biologiji melanoma i njegovoj heterogenosti kao važnom uzroku rezistencije ovog tumora na onkološku terapiju, te identificiranju mutacija važnih za razvoj melanoma rezultiralo je pojavom novih terapijskih opcija koje je pratio i napredak u molekularnoj dijagnostici. U pisanju su učestvovali dermatoto patolozi, radiolozi, hirurzi i onkolozi. Mi smo pisanje ove knjige započeli još 2014. godine, ali upravo zahvaljujući nevjerovatnoj brzini pristizanja novih infomiacija knjiga je, na našu radost, doižvljavala korigovanja svakih par mjeseci. Nadamo se da će prvo izdanje knjige ispuniti svoj cilj i dati vam informacije, o svim aspektima dijagnostike i ljuečenja melanoma uz našu želju da se napredak u liječenju melanoma nastavi i da naša knjiga ubrzo zastari Autor i saradnici

Dodatne informacije

Izdavač Buybook
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter