Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.023

Facebook slicica

Katalog

Mayo Clinic - vodič za zdravu trudnoću

Mayo Clinic - vodič za zdravu trudnoću

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-953-176-464-3

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 14 dana

Šifra:

B4587

Broj strana:

614

Težina:

1020 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

98,00 KM
do 14 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Knjiga je podijeljena u četiri dijela:
Prvi dio: Trudnoća, porođaj i vaše novorođenče
U ovom su dijelu informacije o razvoju vaše bebe kao i vašim tjelesnim i emocionalnim promjenama za svaki mjesec. Tu su i detaljne informacije o porođaju, rođenju, novorođenčetu te poslijeporođajnoj skrbi.
Drugi dio: vodič za donošenje odluka tijekom trudnoće, porođaja i roditeljstva
Svaki je dio vodiča oblikovan kako bi vam pomogao u donošenju odluka koje su u određenoj situaciji za vas najbolje.
Treći dio: Vodič kroz trudnoću
Ovdje ćete naći mnoštvo korisnih savjeta o najuobičajenijim stanjima vezanim uz trudnoću kao žgaravica, mučnina, bol u leđima, umor i iscrpljenost te mnogim drugima.
Četvrtio dio: Komplikacije trudnoće i porođaja
U ovom su dijelu detalji o mogućim komplikacijama koje se mogu pojaviti u trudnoći kao i o trudnoći uz moguće bolesti koje postoje otprije.

Ova je knjiga namijenjena onima koji će uskoro postati roditelji. Ako ste među njima, molim vas primite naše najtoplije čestitke. Nema događaja u ljudskom životu koji se važnošću i radošću koju donose mogu mjeriti s rođenjem djeteta. Ta će nova osoba – ta posve posebna beba – postati u vašem životu toliko važna da ćete biti spremni učiniti baš sve kako biste je njegovali, zaštitili i voljeli. Želja da započnete s tom brigom nedvojbeno se očituje i u vašem zanimanju za tu knjigu, vodič kako da taj novi život započne u dobrom zdravlju i za majku i za dijete.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2012
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 170x240
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Knjiga je podijeljena u četiri dijela: Prvi dio: Trudnoća, porođaj i vaše novorođenče U ovom su dijelu informacije o razvoju vaše bebe kao i vašim tjelesnim i emocionalnim promjenama za svaki mjesec. Tu su i detaljne informacije o porođaju, rođenju, novorođenčetu te poslijeporođajnoj skrbi. Drugi dio: vodič za donošenje odluka tijekom trudnoće, porođaja i roditeljstva Svaki je dio vodiča oblikovan kako bi vam pomogao u donošenju odluka koje su u određenoj situaciji za vas najbolje. Treći dio: Vodič kroz trudnoću Ovdje ćete naći mnoštvo korisnih savjeta o najuobičajenijim stanjima vezanim uz trudnoću kao žgaravica, mučnina, bol u leđima, umor i iscrpljenost te mnogim drugima. Četvrtio dio: Komplikacije trudnoće i porođaja U ovom su dijelu detalji o mogućim komplikacijama koje se mogu pojaviti u trudnoći kao i o trudnoći uz moguće bolesti koje postoje otprije. Ova je knjiga namijenjena onima koji će uskoro postati roditelji. Ako ste među njima, molim vas primite naše najtoplije čestitke. Nema događaja u ljudskom životu koji se važnošću i radošću koju donose mogu mjeriti s rođenjem djeteta. Ta će nova osoba – ta posve posebna beba – postati u vašem životu toliko važna da ćete biti spremni učiniti baš sve kako biste je njegovali, zaštitili i voljeli. Želja da započnete s tom brigom nedvojbeno se očituje i u vašem zanimanju za tu knjigu, vodič kako da taj novi život započne u dobrom zdravlju i za majku i za dijete.

Dodatne informacije

Izdavač Medicinska naklada
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter