Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.025

Facebook slicica

Katalog

Matematika za dodatnu nastavu 9. razred osnove škole

Matematika za dodatnu nastavu 9. razred osnove škole

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-9958-31-311-0

Ilustracija:

Da - crno-bijelo

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

M6422

Broj strana:

299

Težina:

550 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

15,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

MATEMATIKA za dodatnu nastavu je zbirka riješenih zadataka iz matematike za 9. razred osnove škole.

Knjiga je pogodna za učenike koji pohađaju dodatnu nastavu ili imaju afinitet prema matematici i prirodnim naukama. Također, veoma je korisna nastavnicima i profesorima matematike i fizike. Zbirka se sastoji od 940 u potpunosti riješenih zadataka. Zadaci su birani tako da pokrivaju oblasti koje su predviđene nastavnim planom i programom devetog razreda osnovnog obrazovanja, a može biti i u upotrebi u prvom razredu srednjeg obrazovanja kao dodatna literatura iz matematike. Namjera nam je da zadaci svojom težinom zadovolje interesovanja svih učenika.

Zadaci su raspoređeni u devet oblasti, a to su: Algebarski izrazi, Maksimalna i minimalna vrijednost, Tačka-prava-ravan, Funkcije, Linearne jednačine, Linearne nejednačine, Primjena linearnih jednačina i nejednačina, Sistemi linearnih jednačina i Razni zadaci. Osim navedenih oblasti, ova zbirka sadrži i tri poglavlja isključivo takmičarskih zadataka prilagođenih uzrastu za deveti razred osnovne škole.

Nadamo se da će MATEMATIKA za dodatnu nastavu biti od koristi učenicima koji traže nešto više od onoga što nalaze u knjigma i zbirkama za redovnu nastavu iz matematike za deveti razred osnovne škole.

Recenzenti MATEMATIKE za dodatnu nastavu, Doc. dr. Samra Sadiković i Mr. Sc. Edis Mekić, preporučuju upotrebu ove zbirke kako učenicima, tako i nastavnicima i profesorima matematike.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2017
  • Jezik: Bosanski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 170x240
  • Zemlja porijekla: Bosna i Hercegovina
  • Stanje: Nova

Detalji

MATEMATIKA za dodatnu nastavu je zbirka riješenih zadataka iz matematike za 9. razred osnove škole. Knjiga je pogodna za učenike koji pohađaju dodatnu nastavu ili imaju afinitet prema matematici i prirodnim naukama. Također, veoma je korisna nastavnicima i profesorima matematike i fizike. Zbirka se sastoji od 940 u potpunosti riješenih zadataka. Zadaci su birani tako da pokrivaju oblasti koje su predviđene nastavnim planom i programom devetog razreda osnovnog obrazovanja, a može biti i u upotrebi u prvom razredu srednjeg obrazovanja kao dodatna literatura iz matematike. Namjera nam je da zadaci svojom težinom zadovolje interesovanja svih učenika. Zadaci su raspoređeni u devet oblasti, a to su: Algebarski izrazi, Maksimalna i minimalna vrijednost, Tačka-prava-ravan, Funkcije, Linearne jednačine, Linearne nejednačine, Primjena linearnih jednačina i nejednačina, Sistemi linearnih jednačina i Razni zadaci. Osim navedenih oblasti, ova zbirka sadrži i tri poglavlja isključivo takmičarskih zadataka prilagođenih uzrastu za deveti razred osnovne škole. Nadamo se da će MATEMATIKA za dodatnu nastavu biti od koristi učenicima koji traže nešto više od onoga što nalaze u knjigma i zbirkama za redovnu nastavu iz matematike za deveti razred osnovne škole. Recenzenti MATEMATIKE za dodatnu nastavu, Doc. dr. Samra Sadiković i Mr. Sc. Edis Mekić, preporučuju upotrebu ove zbirke kako učenicima, tako i nastavnicima i profesorima matematike.

Dodatne informacije

Izdavač Off-Set
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter